Gigi Becali a fost prins cu 103 km/h în drum spre mănăstire: „Bă, arată-mi filmarea!”. Ce au decis judecătorii, după ce miliardarul a contestat procesul verbal al Poliției Rutiere

2 săptămâni in urmă 14

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a pierdut procesul cu Poliția Rutieră, după ce a contestat decizia în urma căreia urma să rămână fără permis.

Pe data de 3 mai 2021, în a doua zi de Paște, Gigi Becali a fost surprins de radar conducând cu 103 km/h, în localitate, în drum către o mănăstire din Vâlcea.

Patronul lui FCSB a solicitat anularea contravenției primită în primăvară, însă a pierdut procesul, după ce acesta dăduse în judecată Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș – Serviciul Rutier, informează Wowbiz.ro.

Gigi Becali a pierdut procesul cu Poliția, după ce a fost prins cu 103 km/h în drum spre mănăstire

Gigi Becali a fost sancționat atunci cu o amendă în valoare de 1.305 lei. Potrivit sursei citate, decizia nu este definitivă, motiv pentru care finanțatorul roș-albaștrilor are la dispoziție 15 zile să facă apel.

Dacă nu merge mai departe cu procesul, Gigi Becali va rămâne fără permis timp de 90 de zile.

Gigi Becali susține că nu conducea cu viteza pe care susțin polițiștii că o avea în bord și a dezvăluit, la acel moment, că le-a cerut celor care l-au oprit să îi arate filmarea care demonstrează că el avea 103 km/h, însă aceștia au refuzat.

„Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. «Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți direct la judecător!». Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a spus Gigi Becali la România TV, la câteva ore după ce a fost oprit în trafic.

The post Gigi Becali a fost prins cu 103 km/h în drum spre mănăstire: „Bă, arată-mi filmarea!”. Ce au decis judecătorii, după ce miliardarul a contestat procesul verbal al Poliției Rutiere appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă