Gigi Becali a explodat înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Unde vă treziți? O să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie”

1 lună in urmă 2

Gigi Becali a criticat toată conducerea de la CSA Steaua București și a spus că a trimis jucători de la prima echipă la FCSB 2 ca echipa Armatei să nu promoveze. Latifundiarul din Pipera a mai spus că nu este de acord cu banii primiți de angajații de la CSA Steaua.

Gigi Becali: „Unde vă treziți? Ce fel de țară sunteți voi?”

„Am trimis la echipa a doua ce am putut să trimitem! Am trimis copiii, ca să fie echilibrat jocul și să se facă dreptate. Să îndrepte Dumnezeu mizeria pe care au făcut-o ei. Am trimis niște jucători ca să câștigăm meciul. Ca să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie. Becali aduce 300 de milioane la bugetul României, a adus calificări la Europa, dar facem în Liga 3 o echipă ca să îți luăm toată munca. Acolo e sudoarea mea, se joacă pe un teren făcut de mine. Un milion de euro am investit, în tribune și gazoane. Au furat sudoarea și munca, dar poate face Dumnezeu dreptate.

Becali a bătut pe Chelsea, nu vă este rușine. Unde vă treziți? Ce fel de țară sunteți voi? Ce fel de oameni sunteți voi? Dai tu un milion de euro la divizia C. Îi dai tu lui Ogăraru cinci mii de euro, mai mult decât are ministrul Apărării. Îi furați lui Becali munca lui și acum vreți prejudicii. Până acum Dumnezeu a făcut dreptate. I-a bătut Carmen, i-a ținut în Liga 4. Acum să îi țină și Becali în Liga 3 ca să vadă lumea rușinea și mizeria pe care au făcut-o.

2020a fost anul în care s-au inaugurat tribunele construite la terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua, pe care se va disputa meciul dintre CSA Steaua și FCSB 2

E o chestiune de dreptate. Doamne, curăță mizeria asta. Să se ducă vestea cu minciuna și hoția lor. Ia uite, rămân în divizia C trei ani, patru ani. E bine, Talpane, că acum ne luptăm steliștii între noi? Să te duci la meci și să îți privești opera. Meciul ăla se joacă din cauza lui Talpan. Nu e o partidă de orgoliu. Eu n-am treabă cu o echipă de Divizia C. Eu am luat 13 milioane pe un jucător și ei iau bani de la stat. Eu am bătut Chelsea, Valencia”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Nu mă împac cu CSA”

Eu nu am de ce să mă împac cu ei pentru că eu m-am certat cu nimeni. Să curețe ei mizeria lor. Să vină un ministru să curețe mizeria lor. A fost un ministru și le-a reproșat că ce vor să facă cu Becali, să luați voi numele și cu marca. Au produs cu marca 20 de euro pe an. Ca să ia echipa asta un privat. Marca aia Steaua este a CSA-ului, a Ministerului Apărării și poate fi cesionată doar cu 3,7 milioane de euro. Dacă ia cineva echipa, trebuia să dea banii ăștia la Armată. Trebuie să o închirieze pe banii ăștia pentru că așa a evaluat-o omul pe care l-au angajat ei
Gigi Becali

VIDEO. Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilăDinamo trage tare în ultimele etape din Liga 1! Miza: 100.000 de euro

Dubla crimă din Onești care a tulburat România. Ce s-a aflat despre soția lui Gheorghe Moroşan

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a putut spune Cristina Cioran despre Laurette, după ce a fost bătută. Așa ceva...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă