Gigi Becali a dezvăluit momentul care i-a provocat răbufnirea! ”Vinovat” e Constantin Budescu: ”Eu îl schimbam la pauză”

2 săptămâni in urmă 15

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

La trei zile de la acel moment, Gigi Becali a revenit cu explicații și a transmis că răbufnirea a fost provocată de faptul că Edi Iordănescu nu l-a schimbat mai repede pe Constantin Budescu, de care este nemulțumit.

Gigi Becali a dezvăluit momentul care i-a provocat răbufnirea

Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat și mi-am spus pe față nemulțumirea. Am spus că am câștigat șapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine.

N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Nemulțumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Constantin Budescu a fost titular în partida cu FC Voluntari, dar a fost folosit pe un post pe care a recunoscut că nu se simte cel mai confortabil, cel de atacant central.

Edi Iordănescu nu l-a vrut pe Constantin Budescu

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

În același timp, Gigi Becali a transmis că Edi Iordănescu nu l-a dorit pe Constantin Budescu, ci el a insistat pentru mutare, pe care acum, însă, a ajuns să o regrete.

Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu știu ce. Eu îl știam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea șapte exterioare.

Nu știu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a transmis Gigi Becali.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , constantin budescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă