Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai face transferuri la FCSB: „Dacă cineva garantează asta, da, dar eu nu sunt dispus să risc!”

1 săptămână in urmă 12

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre situația actuală din lotul echipei sale și a explicat de ce nu are de gând să mai transfere jucători.

Patronul roș-albaștrilor a explicat că nu vrea să mai investească bani în fotbal și nu mai vrea să piardă bani în acest context.

Singura excepție pe care Gigi Becali ar face-o ar fi dacă i s-ar garanta cumva că ar câștiga titlul de campion al României dacă transferă anumiți jucători.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai face transferuri la FCSB

Gigi Becali are mare încredere în jucătorii din subordine și susține că niciun fotbalist din România nu i-ar putea scoate din echipă. În acest context, i-a dat drept exemplu pe căpitanul Florin Tănase și pe Darius Olaru.

„(n.r. Înaintea făceați transferuri în pauza de iarnă, acum nimic…) Aveam altă mentalitate. Acum nu îmi mai convine să dau eu banii și alții să se uite la fotbal, să facă emisiuni, toată lumea să câștige și eu să pierd banii mei. De ce nu fac transferuri… stați să vedem care e situația în lume. Nu trebuie să ne jucăm cu banii că dacă ne jucăm cu banii intrăm în faliment.

Dacă cineva garantează asta, da, dar eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează că iau trei jucători cu zece milioane și iau titlul, da. Eu nu dau bani pentru o șansă în plus. Nu mai am încredere în garanții și las lucrurile așa cum sunt. Vreau să mă acopăr ca să nu îmi cadă gunoi în oală.

Să zicem că aduc doi jucători. Hai să vedem echipa. Olaru poți să îl scoți din echipă? Tu l-ai scoate? Tănase, poți să îl scoți din echipă? Spune-mi doi jucători care îi pot înlocui pe Tănase și pe Olaru în România la mijloc. Spune-mi că îi iau. Tănase e cel mai bun jucător din România, iar Olaru e de perspectivă, pot lua bani mulți pe el. Tu l-ai scoate pe Tavi Popescu din joc acum? Nu e discutabil. Dacă nu joacă meci de meci, nu mai pot să iau milioane pe el. Florinel Coman abia și-a revenit. Poți să îl scoți din joc? Poți să îl scoți pe Ianis Stoica? Nu poți. Poți să îl scoți pe Cordea? Nu poți. Faceți voi dacă puteți. Eu fac să nu intru în faliment”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

The post Gigi Becali a dezvăluit de ce nu mai face transferuri la FCSB: „Dacă cineva garantează asta, da, dar eu nu sunt dispus să risc!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă