Gigi Becali a dezvăluit cum au reacționat jucătorii lui FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. „Am fost eu pe acolo și am dat cu mopul ca să șterg lacrimile de pe jos!”😂

2 săptămâni in urmă 15

Gigi Becali a dezvăluit cum au reacționat jucătorii lui FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu (43 de ani).

Deși Gheorghe Mustață susținea luni, 15 noiembrie, că jucătorii lui FCSB sunt foarte afectați de plecarea lui Edi Iordănescu și chiar au izbucnit în lacrimi, Gigi Becali a ținut să îl contrazică.

Patronul vicecampioanei României susține că a vorbit cu jucătorii de la FCSB imediat după plecarea lui Edi Iordănescu, iar aceștia râdeau și se țineau de glume. Mai mult, fotbaliștii „întrebau când vine Ferguson”.

Cum au reacționat jucătorii lui FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Ironiile lui Gigi Becali au continuat și a transmis că a mers la baza din Berceni a lui FCSB pentru a șterge cu mopul lacrimile adunate în vestiar după plecarea antrenorului în vârstă de 43 de ani.

„Du-te, bă, de aici…Ce plâns?. Am vorbit eu cu jucătorii și râdeau. Nu râdeau de cineva, nu înțelegeți acum… Sunt eu fraier că spun adevărul. Jucătorii întrebau când vine Ferguson, nu e glumă, nu râdeau? Făceau glume… Eu mă mai consult cu ei, mă întrebau când vine antrenorul. Am fost și eu pe acolo și am dat cu mopul ca să șterg lacrimile de pe jos, era băltoacă de lacrimi și am fost să dau cu mopul”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Toni Petrea l-a înlocuit pe Edi Iordănescu

Gigi Becali nu a stat foarte mult fără antrenor la FCSB. Afaceristul a ajuns la un acord cu Toni Petrea pentru a reveni la vicecampioana României, toate acestea după ce antrenorului i s-a oferit un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro și i s-a promis că nu o să mai facă  schimbări înainte de pauză.

The post Gigi Becali a dezvăluit cum au reacționat jucătorii lui FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu. „Am fost eu pe acolo și am dat cu mopul ca să șterg lacrimile de pe jos!”😂 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă