Gigi Becali a dezvăluit cine a făcut schimbările câștigătoare în meciul dintre FCSB și FC Botoșani 3-1: „Nu are rost”

2 săptămâni in urmă 11

FCSB a avut emoții în meciul de duminică împotriva celor de la FC Botoșani, echipă pe care a învins-o cu 3-1, după ce a fost condusă cu 0-1.

Antrenorul Toni Petrea s-a aflat la primul meci pe banca roș-albaștrilor de la revenirea la FCSB. După pauză, formația din Berceni a făcut mai multe schimbări inspirate, iar jucătorii intrați au făcut diferența.

Vali Gheorghe și Ianis Stoica, intrați în partea a doua, au marcat, iar Constantin Budescu, cel care și-a făcut apariția pe teren tot în repriza secundă, a pasat decisiv.

Cine a făcut schimbările la FCSB

Gigi Becali a explicat că cel care a făcut schimbările a fost Toni Petrea.

„Sunt mulțumit de rezultat. Chiar dacă pierdeam nu eram nemulțumit pentru că am avut mingea doar la noi. Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, atunci vine golul. Ei au dat gol așa aiurea. Puteau să dea și două, dar tot îi bați sau îi egalezi.

Ovidiu Popescu dormea acolo și era previzibil, el dormea… Nici nu contează asta. Jocul mă interesează, îmi place ce jucăm și pentru mine asta contează. Nu aveam ce să zic și dacă pierdeam. S-a jucat la o poartă. Toni Petrea a făcut schimbările, nu mai întrebați asta că nu are rost. Antrenorul face schimbările. Ce rost are întrebarea asta? Auzi, dacă vrem să continuăm… Altă întrebare”, a spus Gigi Becali la Pro X.

The post Gigi Becali a dezvăluit cine a făcut schimbările câștigătoare în meciul dintre FCSB și FC Botoșani 3-1: „Nu are rost” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă