Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Nicolae Dică după ce FCSB a ajuns pe locul 14

1 săptămână in urmă 15

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 06:35

266 citiri

FCSB a pierdur cu 2-1 meciul cu Universitatea Craiova și a ajuns pe locul 14 în Superliga, la egalitate cu CS Mioveni (locul 15).

Gigi Becali a trasat noul obiectiv al echipei și i-a decis soarta lui Nicolae Dică.

“Singurul lucru pe care mi-l doresc acum play-off-ul. Altfel am mai pierdut un an. Lupta noastră la ora asta nu e nici cu CFR, nici cu Craiova... este cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA... (...) Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni”, a spus Becali.

”Cine-i mulţumit de jocul ăsta? Dacă jucăm cu o echipă care nu are cei mai buni jucători... S-a întâmplat pentru că noi am avut un Coman, toate mingile le-a pierdut, apoi a intrat altul (n.r. Octavian Popescu) şi le-a pierdut şi el pe toate. Apoi l-am mai avut pe Haruţ, care el nu era, era pe altă planetă”, a adăugat Gigi Becali.Becali a mai precizat că pentru FCSB important este campionatul intern.

”Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează aşa tare Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătăţite, avem şanse la campionat. Doar campionatul contează. O să joace ceilalţi. De exemplu, pe Miculescu de ce am dat 1.7 milioane? Pe Rusu de ce am dat bani? Toţi ăştia pe care am dat bani să joace”, a adăugat Gigi Becali.

Citeste si:

 ”Eu de când am venit fac calcule”

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că atât echipa sa cât şi adversara de duminică, Universitatea Craiova, nu au avut startul de...

Cine e jucătorul care are ”contract pe viață” cu FCSB, dar Gigi Becali vrea să scape de el

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lăsat de înțeles că e nemulțumit de serviciile lui Marco Dulca, mijlocașul de 23 de ani transferat recent de la Chindia, însă tatăl jucătorului afirmă că...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă