Gigi Becali a dat-o la pace cu Mirel Rădoi. „Nu lua jucători de la FCSB că e nașul!” Care sunt cei opt fotbaliști care nu trebuie să lipsească de la echipa națională a României

2 săptămâni in urmă 1

Gigi Becali a dat-o la pace cu Mirel Rădoi, toate acestea după ce selecționerul echipei naționale a României a convocat trei jucători de la FCSB la prima reprezentativă, iar toți trei au fost titulari cu Macedonia de Nord.

După ce România a învins-o pe Macedonia de Nord, scor 3-2, Gigi Becali a vorbit despre decizia selecționerului de a-i titulariza pe Ovidiu Popescu, Florinel Coman și Florin Tănase și a dezvăluit numele celor opt fotbaliști care nu trebuie să lipsească de la prima reprezentativă a țării noastre.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului

Gigi Becali a dat-o la pace cu Mirel Rădoi după România – Macedonia de Nord 3-2

„Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că e nașul său, dar nu vreau să mai comentez asta. Mirel e pe drumul bun. Asta zic eu”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

„Dacă Mirel face bine, noi, în doi ani, ne batem cu marile puteri ale Europei. Avem Olaru, Moruțan, Cicâldău, Șut, Man, Coman, Tănase, Mihăilă. Peste un an nu o să aibă ce să facă. O să fie greu să facă selecție, prea multe valori. O să vedeți voi. Moruțan și Olaru trebuiau să fie la echipa mare de acum. O să fie naționala din jucători de la FCSB. O să vedeți”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

România, duel cu Germania în preliminariile CM 2022

După victoria cu Macedonia de Nord, echipa națională a României se va duela cu Germania duminică, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în etapa a 2-a din preliminariile CM 2022, iar pe 31 martie va avea loc meciul jucat în deplasare cu Armenia, ora 19.00.

The post Gigi Becali a dat-o la pace cu Mirel Rădoi. „Nu lua jucători de la FCSB că e nașul!” Care sunt cei opt fotbaliști care nu trebuie să lipsească de la echipa națională a României appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă