Gigi Becali a dat lovitura cu Denis Haruț: „Cred că e singurul jucător fără tatuaje!” Ce i-a transmis lui Iftime, în momentul transferului la FCSB

1 lună in urmă 26

Gigi Becali se poate felicita, după transferul lui Denis Haruț. Patronul FCSB și Valeriu Iftime au bătut palma, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Finanțatorul Botoșaniului îi mai dă o veste bună omului de afaceri din Pipera. Fundașul se dovedește un jucător, dar și un om foarte cerebral.

Impresarul Florin Vulturar a confirmat transferul fundaşului Denis Haruţ de la FC Botoşani la FCSB. Gigi Becali va achita 700.000 de euro, iar Valeriu Iftime va păstra 20% din drepturile federative ale jucătorului.

Gigi Becali a dat lovitura cu Denis Haruț: „Cred că e singurul jucător fără tatuaje!” Ce i-a transmis lui Iftime, în momentul transferului la FCSB

Gigi Becali este convins că a dat lovitura prin aducerea lui Denis Haruț. I-a găsit deja locul în echipă. Fundașul celor de la Botoșani va fi trecut în centrul apărării, în locul lui George Miron.

„Mi-a spus: «E o oportunitate, dar nu vreau să forțez nota. Decizia este a dumneavoastră».

Eu l-am cunoscut când era la Timișoara. Are ceva special, e calm. E dintr-o familie modestă, dar a mai citit o carte. El nu e disperat după tatuaje. Cred că e singurul jucător fără tatuaj”, a spus Iftime, pentru Antena Sport.

Valeriu Iftime a confirmat pentru ProSport finalizarea negocierilor pentru Denis Haruț.

„Finala mare a fost câștigată de Gigi Becali. Am cedat eu până la urmă, iar transferul a fost făcut cum a dorit Gigi. Am plecat de la birou pentru că oricum nu semnez eu actele. Din partea mea va semna domnul Anton, iar din partea FCSB semnează domnul Argăseală”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

1 milion de euro este cota lui Denis Haruț, conform transfermarkt.com
15 partide a bifat Denis Haruț pentru FC Botoșani, în acest sezon

The post Gigi Becali a dat lovitura cu Denis Haruț: „Cred că e singurul jucător fără tatuaje!” Ce i-a transmis lui Iftime, în momentul transferului la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă