Gigi Becali a anunțat suma finală pentru care Olimpiu Moruțan merge la Galatasaray

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunțat că Olimpiu Moruțan este așteptat la Istanbul pentru a efectua vizita medicală și va semna cu Galatasaray pe cinci ani. Gigi Becali a anunțat că nu a lăsat deloc la preț, iar turcii au fost de acord să plătească cele 10 milioane de euro solicitate de patronul FCSB-ului.

Gigi Becali, după anunțul transferului lui Moruțan la Galatasaray: ”Probabil au luat hotărârea să dea 10 milioane de euro”

Negociem. Nu ştiu, probabil că o fi vorbit cu ei, acolo. Probabil or fi luat hotărârea să dea 10 milioane şi atunci au zis: ‘Da, dăm 10 milioane şi îl facem!’ Mai repede ştiu ei acolo, jurnaliştii, decât noi aici.

Probabil că vor face mâine oferta. Încă n-au trimis, dar suntem în contact. Eu am cerut 10 milioane. Ei au zis că 8, că 9. Eu am zis: ‘Domne, fără 10 milioane nu-l dau!’ Şi probabil că au luat hotărârea”, a spus Gigi Becali, pentru as.ro.

După meciul de joi cu Șahtior Karagandy, în care Olimpiu Moruțan a ratat lovitura de pedeapsă decisivă, Gigi Becali transmitea că este convins că într-o săptămână jucătorul va ajunge la Galatasaray.

Eu conduc aşa cum conduc eu. Am 8 milioane în conturi acum, îl dau şi pe Moruţan şi iau 10. O să vedeţi cine îl ia într-o săptămână. Fără 10 milioane de euro nu pleacă”, declara Gigi Becali, la Digi Sport Special.

  • 104 meciuri, 14 goluri și 30 de pase decisive a adunat Olimpiu Moruțan la FCSB.
  • 2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, potrivit Transfermarkt.
Etichete: galatasaray , gigi becali , transfer fcsb , transfer olimpiu morutan , olimpiu moruțan galatasaray
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă