Gigi Becali a anunțat salariul lui Ianis Stoica, fotbalist pe care vrea cel puțin 10 milioane de euro

4 săptămâni in urmă 8

  • Liga 1: U Craiova 1948 - CS Mioveni, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo - Farul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani), s-a declarat neputincios în fața eforturilor financiare pe care omologul său de la CFR Cluj, Neluțu Varga, le face. Din acest motiv ar fi și diferența de 10 puncte dintre cele două formații, în pauza competițională din Liga 1.

Finanțatorul de la FCSB, care a decis să se despartă de Constantin Budescu și de Claudiu Keșeru, a anunțat salariul lui Stoica.

”Am vorbit cu Budescu să îmi zică de bani vrea, am vorbit și cu Keșeru să îmi zică ce bani vrea. Și o să jucăm cu jucătorii ăia, locul 5, 7, 9, 10, ce o vrea Dumnezeu. Cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi? Pe noi Sepsi ne-a bătut aseară, nu am făcut egal, că trebuia să fie 2-3 la 0.

Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man și Moruțan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat.

Misterioasele puteri din umbră, serviciile secrete, au un T zero. Hai să vedem cum au luat naștere pe DIGI World, în DIGI Online de la 21:55.

Nu are rost. Restrâng. Fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, să joace Dumiter, să joace Mamut. Ianis, 4.000 de euro pe lună. De ce să joace 25.000 de euro pe lună (n.r. - Claudiu Keșeru) și să nu joace 4.000 de euro pe lună?”, a spus Becali, la Pro X.

VIDEO cu rezumatul partidei Sepsi - FCSB 0-0

"La revedere! Nu sunt idiot, nu sunt masochist!" Anunțul făcut de Gigi Becali după Sepsi - FCSB 0-0

Gigi Becali afirmă că nu va mai investi bani în echipă, ci aceasta va trebui să se autofinanțeze.

"Eu, la revedere, bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau. Eu ți-am spus sentimentul meu de acum, adică dezamăgit. Dar, dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup. Dar, dacă trebuie să dau bani din buzunar...Un lucru e clar 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea și să o bage în poartă nu veți mai vedea.

Nu sunt idiot, nu sunt masochist, de ce să dau foc la banii mei? Strategia a ținut și ține și acum, pentru că încă mă bat la titlu. Dar nu poți să te bați cu o echipă care are 40 de jucători și salarii mari. CFR are un patron foarte puternic, cu foarte mulți bani. Eu nu-mi permit să arunc atâția bani, eu nu am puterea asta. Bravo lui, că poate.", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , ianis stoica

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă