Gigi Becali a anunțat plecarea lui Toni Petrea de la FCSB: „Dacă nu se întâmplă asta, găsim alt apostol!”

3 săptămâni in urmă 13

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a anunțat când și în ce condiții se va despărți de antrenorul Toni Petrea.

FCSB este în continuare lider în clasamentul Ligii 1, însă CFR Cluj se menține aproape, la doar un punct distanță de prima poziție.

Patronul lui FCSB i-a fixat ca obiectiv lui Toni Petrea câștigarea titlului de campioană. În caz contrar, Gigi Becali a anunțat că va renunța la serviciile antrenorului Toni Petrea.

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

„O jurnalistă l-a întrebat pe Toni «Piatră» ce s-a întâmplat în prima repriză. Păi, ce s-a întâmplat? I-am asfixiat în prima repriză și au dat un gol pe contraatac, în a doua i-am asfixiat și mai tare și așa a fost să fie, să câstige FCSB. Toni «Piatră» îi spun pentru că e puternic, când câștigă îi zic așa. Daca pierde, la revedere, nu mai e nicio piatră.

Petre e piatra de temelie pe care Hristos a pus-o și de-aia îi zic eu «Piatra» lui Toni ca a pus baza noului FCSB. Eu cred că aduce titlul. Dacă nu se întamplă, găsim alt apostol. Dar la ce vad eu, cred că vrea Domnul cu noi. De la 0-1 să dai două goluri și să câștigi”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Deși a pierdut Supercupa României în fața rivalei CFR Cluj, FCSB a debutat cu dreptul în play-off-ul Ligii 1, cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-0.

După o singură etapă disputată în play-off-ul Ligii 1, FCSB este lider în clasament, cu 36 de puncte, fiind urmată de către CFR Cluj, care are cu un punct mai puțin. Podiumul este completat de către Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

Pentru FCSB urmează meciul cu Academica Clinceni, din deplasare, programat joi, 22 aprilie, de la ora 20:15, în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1.

The post Gigi Becali a anunțat plecarea lui Toni Petrea de la FCSB: „Dacă nu se întâmplă asta, găsim alt apostol!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă