Gigi Becali a anunțat pe suma uriașă pe care poate pleca Octavian Popescu: „Normal că-l dau!”

2 săptămâni in urmă 11

Gigi Becali nu se gândește deocamdată la transferul lui Octavian Popescu, dar spune că noul star de la FCSB este de vânzare în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Patronul de la FCSB a remarcat golul superb marcat de Octavian Popescu în duelul cu FC Botoșani, dar este conștient că fotbalistul n-are acum o cotă atât de mare, în condițiile în care nu este om de bază nici la România U21.

„S-a inspirat de la Neymar. În multe momente, Neymar, cu capul în pământ, dă la poartă. Nu cred că s-a informat de poziția portarului. Din instinct a șutat. Nu (n.r. n-a avut timp să vadă portarul), și-a făcut pasul și, cu capul în pământ, a dat la poartă. E decizia de moment, inspirația lui să dea la poartă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Gigi Becali: „Dacă vine cineva cu 30 de milioane de euro, normal că-l dau pe Octavian Popescu”

„Da, superb golul. El nu are o cotă acum. Nu este de vânzare, nu discut de vânzarea lui, dar dacă cineva vine cu 30 de milioane de euro, normal că-l dau. Așa se fac afacerile mari. Voi o să spuneți că sunt nebun eu”, a spus Gigi Becali, în stilul caracteristic, pentru Antena Sport.

„Mi-a venit de la sine. Am văzut la Neymar și am încercat și eu. Nu prea îmi vine mie să dău la poartă, dar toată lumea m-a tocat: dăi la poartă, dăi la poartă și am dat”, a spus Octavian Popescu, după ce a înscris golul prin care FCSB a egalat-o pe FC Botoșani.

The post Gigi Becali a anunțat pe suma uriașă pe care poate pleca Octavian Popescu: „Normal că-l dau!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă