Gigi Becali a anunțat când îl va da afară pe Edi Iordănescu: ”Dacă e tot așa, hai, la revedere! Plătesc jumătate de milion și gata”

3 săptămâni in urmă 27

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Totuși, patronul de la FCSB îi oferă în continuare încredere lui Edi Iordănescu, pentru că are drept argument pentru prestațiile mai puțin convingătoare problemele cauzate de COVID-19 cu care s-a confruntat lotul. 

Gigi Becali a anunțat când îl va da afară pe Edi Iordănescu

În același timp, Gigi Becali susține că, dacă evoluțiile nu vor crește în viitorul apropiat, îl va da afară pe Edi Iordănescu, deși asta presupune achitarea clauzei de reziliere din contract, de 500.000 de euro.

Eu încă am încredere în Edi, pentru ce s-a întâmplat, cu COVID, cu accidentări, cu probleme de lot, cu alea, încă are scuze. Dacă joacă echipa tot așa, hai, la revedere, să mai rămână șanse în play-off. Păi ăsta e fotbal?

Așa, n-ai perspectivă, că Dumnezeu nu ți le câștigă pe toate. Eu încă am încredere în Edi, altfel, îi dădeam 500.000 de euro și hai, la revedere, că nu s-a născut naș pentru Gigi Becali. Nu contează pentru mine 500.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali nu ține cont de clauzele din contractul cu Edi Iordănescu

În același contract încheiat de părți în august este specificat și că patronul echipei nu are dreptul critice în public echipa, clauză pe care Gigi Becali a încălcat-o de două ori în ultimele patru zile.

Gigi Becali susține, însă, că nu ține cont de cele trecute în contractul cu Edi Iordănescu, considerate ”tâmpenii”, pe care nici nu le-a citit.

Mă interesează pe mine de clauze din contract? Nici n-am citit contractul, i-am zis să pună ce vrea el, a pus el acolo niște tâmpenii. Când nu o să mai am încredere în el, plătesc jumătate de milion și cu asta, basta, dar încă am încredere în el”, a transmis Gigi Becali.

VIDEO cu declarațiile făcute de Gigi Becali:

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă