Gigel Știrbu (PNL) denunță un ”linșaj mediatic” la TVR după ce Parlamentul a făcut un pas decisiv pentru demiterea conducerii televiziunii publice

1 lună in urmă 21

Gigel Știrbu, membru al Comisiei de cultură din Camera Deputaților, denunță un ”linșaj mediatic” la adresa lui după ce comisiile reunite pentru cultură din au picat rapoartele de activitate a TVR și a Radioului public – primul pas spre demiterea șefilor celor două instituții.

”De ieri, de când în comisiile reunite pentru cultură din Parlament au picat rapoartele de activitate a TVR si a Radioului public, la adresa mea a început un linșaj mediatic din partea celor care își vor pierde sinecurile; indivizi crescuți la umbra unora care au speriat România în ultimii 30 de ani și care stau în TVR și SRR pe sume lunare la care 90% dintre români nici nu visează să le strângă intr-o viață. Acest lucru și faptul că am primit sute de mesaje de felicitare și incurajare mă fac să cred că există o șansă și pentru Televiziunea publică”, a scris Gigel Știrbu pe Facebook.

Întrebat de G4Media.ro la cine se referă când vorbește despre ”linșaj mediatic”, Știrbu a spus că ”emisiunea România 9 de la TVR a devenit o hazna. S-au cheltuit sume exorbitante pentru moderator, (Ionuț Cristache – n.red.) o trompetă a PSD, care nu se poate dezvăța de învățăturile din tinerețe. Voi cere viitoarei conduceri a TVR să facă un audit al sumelor cheltuite la această emisiune și să trimită concluziile la parchet”. (Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă