Gigel Enache a impresionat cititorii Gazetei » Suma donată pentru puștiul evadat din junglă

1 lună in urmă 33

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 20:17 / Actualizat luni, 29 martie 2021 20:33

Povestea lui Gigel Enache, băiatul de 14 ani care s-a născut şi a crescut în Delta Văcăreşti, i-a emoţionat pe cititorii Gazetei, care au donat 8.250 de lei pentru a-l ajuta pe micuţul fotbalist.

Gazeta Sporturilor a lansat campania „Inima Sportului”Vom publica poveștile emoționante ale unor sportivi în situații delicate, care au nevoie de sprijin Primul episod din campanie a fost despre un copil crescut printre animale sălbatice și care încearcă acum să-și scoată familia din sărăcie cu ajutorul fotbalului, Gigel Enache

Din inima sportului pentru Gigel: cititorii Gazetei au donat 8.250 de lei

Gazeta Sporturilor a iniţiat în urmă cu o săptămână campania „Inima Sportului”, care îşi propune să ajute sportivi aflaţi în situaţii dificile şi delicate.

Primul episod l-a avut în prim-plan pe Gigel Enache, un copil de 14 ani care vrea să-şi scoată familia din sărăcie cu ajutorul fotbalului. Puştiul s-a născut şi a locuit 10 ani alături de părinţi şi de fraţii săi în Delta Văcăreşti.

Acolo a şi jucat pentru prima oară fotbal, printre stufăriş şi animale sălbătice. „Tati mi-a și dat primele lecții de fotbal. A văzut că și eu am un pic de talent, așa că atunci când ne-am mutat în Jilava m-a dus la o echipă din apropiere, apoi am plecat la alta și acum sunt la Progresul Spartac”.

Iar povestea sa i-a impresionat pe cititorii Gazetei, care au donat 8.250 de lei pentru Gigel. Mai mult, un cititor din Germania i-a promis o pereche de ghete, iar altul un echipament complet de fotbal.

Sumele sunt colectate în contul Fundației Ringier și apoi direcționate către Asociația „Casa Bună”, care va folosi banii pentru a-l ajuta punctual pe băiat să se țină de fotbal, să-și continue studiile și să locuiască în condiții mai bune.

Fundația Ringier este o organizație non-profit ce aparține de grupul Ringier, cea mai mare companie media elvețiană, care deține în România, printre altele, și brandul GSP.

Cei care pot dona sume mai mari o pot face direct în contul Asociației „Casa Bună”, care se ocupă și de familia Enache. Acesta este: RO47BTRLRONCRT0566398301.

Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Îmi place cum driblează, cum trage la poartă, cum muncește. Încerc să îl copiez. Sper să ajung și eu jucător la Liga 1 sau măcar la a doua. Să-mi duc familia la stadion, să mă vadă jucând. Vreau să ajung să-mi pot lua o casă mai mare, unde să locuim toți împreună
Gigel Enache

Carte cu autograf, de la Marcel Puşcaş

Gigel a primit şi un cadou inedit din partea lui Marcel Puşcaş. Este vorba despre cea mai recentă carte a sa, „Cum devii fotbalist”, lansată pe 26 martie de Gazeta Sporturilor. „Dragă Gigel, am plăcerea să îţi ofer această carte în care e vorba chiar despre tine. Sper din suflet să-ţi fie de folos în devenirea ca fotbalist”, i-a scris (foto) fostul internaţional pe prima pagină. Cartea poate fi cumpărată de la chioşcurile de ziare din toată ţara.

Dacă știți cazuri de sportivi cu probleme și credeți că ar putea fi ajutați prin campania „Inima Sportului”, ni le puteți semnala la adresa de email [email protected]

Gigel Enache: „Vreau să reușesc în fotbal ca să-mi ajut familia”

Citește povestea lui Gigel Enache:

„N-am să renunț nici la școală, nici la fotbal" » Povestea tulburătoare a lui Gigel Enache, băiatul crescut în stuful Deltei Văcărești, care luptă pentru o viață mai bună

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă