Gigel Enache a impresionat cititorii Gazetei » Suma donată pentru puștiul de 14 ani, născut și crescut în Delta Văcărești

2 luni in urmă 27

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 20:17 / Actualizat luni, 29 martie 2021 21:23

Povestea lui Gigel Enache, băiatul de 14 ani care s-a născut şi a crescut în Delta Văcăreşti, i-a emoţionat pe cititorii Gazetei, care au sărit să-l ajute pe micuţul fotbalist.

Gazeta Sporturilor a lansat campania „Inima Sportului”Vom publica poveștile emoționante ale unor sportivi în situații delicate, care au nevoie de sprijinPrimul episod din campanie a fost despre Gigel Enache, un copil crescut in Delta Vacaresti printre animale sălbatice și care încearcă acum să-și scoată familia din sărăcie cu ajutorul fotbaluluiDacă știți cazuri de sportivi cu probleme și credeți că ar putea fi ajutați prin campania „Inima Sportului”, ni le puteți semnala la adresa de email [email protected]

Din inima sportului pentru Gigel: cititorii Gazetei au donat 8.250 de lei

Gazeta Sporturilor a inaugurat campania „Inima Sportului”, prezentând povestea emoționantă a lui Gigel. 

E vorba despre copilul care a trăit până la 10 ani sub cerul liber, in Delta Văcărești. Acolo a şi jucat pentru prima oară fotbal, printre stufăriş şi animale sălbătice. Acum, cu ajutorul unui ONG, s-a mutat in oraș, s-a apucat de școală și de fotbal. Șansele lui la un viitor mai bun. 

Povestea i-a impresionat pe cititorii Gazetei, care au donat 8.250 de lei pentru Gigel. 
 

Mai mult, un cititor din Germania i-a promis o pereche de ghete, iar altul un echipament complet de fotbal.

* Sumele au fost colectate în contul Fundației Ringier și apoi direcționate către Asociația „Casa Bună”, care va folosi banii pentru a-l ajuta punctual pe băiat să se țină de fotbal, să-și continue studiile și să locuiască în condiții mai bune.

Fundația Ringier este o organizație non-profit ce aparține de grupul Ringier, cea mai mare companie media elvețiană, care deține în România, printre altele, și brandul GSP.

Cei care pot dona sume mai mari o pot face direct în contul Asociației „Casa Bună”, care se ocupă și de familia Enache. Acesta este: RO47BTRLRONCRT0566398301.

Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Îmi place cum driblează, cum trage la poartă, cum muncește. Încerc să îl copiez. Sper să ajung și eu jucător la Liga 1 sau măcar la a doua. Să-mi duc familia la stadion, să mă vadă jucând. Vreau să ajung să-mi pot lua o casă mai mare, unde să locuim toți împreună
Gigel Enache

Carte cu autograf, de la Marcel Puşcaş

Gigel a primit şi un cadou inedit din partea lui Marcel Puşcaş. Este vorba despre cea mai recentă carte a sa, „Cum devii fotbalist”, lansată pe 26 martie de Gazeta Sporturilor. „Dragă Gigel, am plăcerea să îţi ofer această carte în care e vorba chiar despre tine. Sper din suflet să-ţi fie de folos în devenirea ca fotbalist”, i-a scris (foto) fostul internaţional pe prima pagină. Cartea poate fi cumpărată de la chioşcurile de ziare din toată ţara.

Gigel Enache: „Vreau să reușesc în fotbal ca să-mi ajut familia”

Citește povestea lui Gigel Enache:

„N-am să renunț nici la școală, nici la fotbal" » Povestea tulburătoare a lui Gigel Enache, băiatul crescut în stuful Deltei Văcărești, care luptă pentru o viață mai bună

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă