Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj! Anunțul oficial al conducerii

1 lună in urmă 1

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Marius Bilașco, oficial al ardelenilor, a confirmat că portarul lituanian, care a negociat revenirea la Cluj cu Marian Copilu, președintele clubului, se va alătura lotului condus de Edi Iordănescu.

Arlauskis va veni, nu pot să dau mai multe detalii. Președintele nostru, Marian Copilu, a discutat direct cu el, deci nu știu să dau mai multe detalii, dar cu siguranță va veni”, a declarat Marius Bilașco, la Prosport Live.

De asemenea, Marius Bilașco a transmis că venirea lui Giedrius Arlauskis va crea o concurență benefică pentru postul de portar la CFR Cluj, unde Edi Iordănescu îi mai are drept variante pe Cristi Bălgrădean, titularul din prima parte a campionatului, și Grzegorz Sandomierski, de asemenea goalkeeperi cu experiență.

Cred că e un lucru foarte bun pentru noi să avem trei portari extrem de valoroși. Concurență a fost și este benefică pentru orice post. E o perioadă aglomerată, este și virusul care poate să ne lovească în orice moment. Este bine să ai o strategie în care lotul să fie numeros”, a adăugat Marius Bilașco.

Giedrius Arlauskis va începe, astfel, al doilea mandat la CFR Cluj. În prima perioadă în care a apărat poarta ardelenilor, august 2017 - iulie 2020, lituanianul a fost unul dintre oamenii care au contribuit decisiv la câștigarea celor trei titluri consecutive și la calificarea în primăvara europeană a Europa League în stagiunea precedentă.

Etichete: transferuri cfr cluj , giedrius arlauskis , arlauskis cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă