Gicu Grozav, „triplă spectaculoasă” în Ungaria. Fostul dinamovist este cel mai bun marcator al echipei aflate pe ultimul loc în campionatul maghiar

1 lună in urmă 2

Mirel Rădoi a fost la meciul FCSB – Chindia, dar ar putea trage cu urechea și la ce se întâmplă în campionatul maghiar. Gicu Grozav este într-o formă… grozavă. Internaționalul român a marcat trei goluri pentru Diósgyőri VTK, în deplasare, în confruntarea cu MOL Fehervar, formație aflată pe podium.

Gicu Grozav a început pe bancă partida cu MOL Fehervar, formație aflată pe locul 3 în campionat, dar a fost eroul confruntării, după ce a înscris trei goluri în doar 35 de minute. Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 55 când oaspeții se aflau într-un moment delicat și erau conduși cu 1-0, după reușita lui Stopira din minutul 9. Grozav a egalat în minutul 60, iar după un minut și-a adus formația în avantaj. Fostul dinamovist a mai dat o lovitură și pe final de partidă, în minutul 89, când trimis mingea în plasă și a stabilit scorul final, 1-3.

Gicu Grozav este jucătorul de la Diósgyőri care a reușit cele mai multe goluri în campionat. Cu cele trei semnate în duelul cu MOL Fehervar a ajuns la 6 goluri în 18 etape. Echipa lui se află pe locul 12, ultimul din prima ligă maghiară. Trei puncte o despart de poziția salvatoare.

La MOL Fehervar a fost titular Lyes Houri, fostul jucător de la Viitorul, în vreme ce internaționalul român Adrian Rus a intrat pe teren cu 25 de minute înainte de final.

The post Gicu Grozav, „triplă spectaculoasă” în Ungaria. Fostul dinamovist este cel mai bun marcator al echipei aflate pe ultimul loc în campionatul maghiar appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă