Gică Popescu laudă jucătorii de la FC Viitorul, după umilința dată lui Dinamo: „Au avut o poftă de joc incredibilă” + Ce spune despre scandalul legat de VAR

1 lună in urmă 3

Gică Popescu, președintele lui FC Viitorul, a vorbit despre victoria istorică pe care a obținut-o clubul său în deplasarea de la București, cu Dinamo, scor 5-0. Totodată, el a vorbit și despre scandalul dintre FRF și LPF în ceea ce privește implementarea VAR în România.

Oficialul dobrogenilor afirmă că aștepta o victorie care să o propulseze pe FC Viitorul mai departe în drumul către play-off și arată că jucătorii echipei constănțene au impresionat printr-o „poftă de joc” pe care nu au mai arătat-o până acum.

Gică Popescu, fericit după victoria incredibilă obținută de FC Viitorul în fața lui Dinamo, scor 5-0

„Întotdeauna am făcut meciuri bune aici, în „Ștefan cel Mare”. Așteptam această victorie, eu sper ca de acum încolo rezultatele să fie cele pe care ni le dorim, încă nu am reușit la gândul de a intra în play-off, am fost agresivi, am pus presiune, am încercat să jucăm.

Mă așteptam să câștigăm, că nu am reușit de 7 meciuri să câștigăm, așteptam această victorie care să facă un declic, așa încât să putem, dacă matematica ne mai permite, să jucăm în play-off. Întotdeauna victoriile aduc încredere, aduc moral. Le-am spus jucătorilor că avem nevoie de acest declic pentru a începe să capete încredere. Mi-a plăcut cum am arătat în seara asta, agresivi, cu o poftă de joc incredibilă, pe care nu am mai văzut-o până acum.

Ne doream cu toții, în seara asta lucrurile au mers bine. Ne-a ieșit totul ca la carte. Nu am renunțat niciodată la play-off, cred că dacă nu băteam în seara asta ne luam adio de la acest obiectiv”, a spus Gică Popescu după meciul jucat în „Groapă”.

Oficialul constănțenilor a vorbit și despre venirea VAR în România, blocată în acest moment de un scandal între FRF și LPF.

„Despre VAR? Ar trebui ca federația și LPF să găsească formula, să lase la o parte orgoliile astfel încât să introducă VAR-ul pentru că greșeli ca acestea nu îmi aduc aminte să fi fost în vreun an. E și spre binele arbitrilor pentru că pot îndrepta greșelile omenești, sunt și ei oameni. Nu trebuie prin aceste orgolii să sufere echipele din Liga 1”, a spus Gică Popescu.

The post Gică Popescu laudă jucătorii de la FC Viitorul, după umilința dată lui Dinamo: „Au avut o poftă de joc incredibilă” + Ce spune despre scandalul legat de VAR appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă