Gică Popescu, explicații pentru eșecul cu FCSB: „Am fost neinspirați!”. Ce spune despre convocarea lui Enes Sali la echipa națională

4 săptămâni in urmă 11

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a vorbit după eșecul cu FCSB și consideră nedrept rezultatul înregistrat în urma acestei partide.

Farul Constanța și FCSB s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, la Ovidiu, iar roș-albaștrii au învins cu scorul de 1-0, după autogolul lui Grameni, din minutul 13.

La finalul acestei partide, Gică Popescu a explicat de ce consideră că un egal ar fi fost mai echitabil după întâlnirea cu FCSB.

Gică Popescu, explicații pentru eșecul cu FCSB

Totodată, Gică Popescu a vorbit și despre convocarea lui Enes Sali, mijlocașul în vârstă de doar 15 ani al Farului, la echipa națională de seniori.

„Cred că în seara aceasta nu meritam să pierdem. A fost un meci echilibrat. Am încercat să ne creăm ocazii, din păcate nu am reușit să frunctificăm ocaziile. Am întâlnit o echipă experimentată, cu jucători de calitate. Cred că echitabil ar fi fost un egal. Nu am fost inspirați în fața porții, din păcate am marcat în propria poartă un gol care se întâmplă, a încercat să respingă. Eu rămân cu senzația că am făcut un joc bun și nu meritam să pierdem.

(n.r. despre convocarea lui Enes Sali) Mă bucur pentru oricare jucător convocat de la noi. Cu cât sunt mai mulți, cu atât munca pe care o depunem aici este mai apreciată. Pentru el trebuie să fie o motivație această convocare, să nu reprezinte altceva decât un start pentru o carieră foarte bună. Nu știam, a surprins pe toată lumea, dar e un lucru bun că Mirel se uită și la jucătorii foarte tineri cum este Sali. Dacă gândesc așa, este o idee foarte bună, pentru că trebuie să ne securizăm jucătorii. Cred că dăm prea multă importanță unei convocări, indiferent de vârsta pe care o are jucătorul”, a spus Gică Popescu, după meci.

The post Gică Popescu, explicații pentru eșecul cu FCSB: „Am fost neinspirați!”. Ce spune despre convocarea lui Enes Sali la echipa națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă