Gică Popescu, după ”joia neagră” a fotbalului românesc: ”Rușine, asta am simțit! Suntem în prăpastie!”

2 luni in urmă 31

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi au fost eliminate după un singur tur în Conference League - iar primele două au capotat incredibil în fața unor adversari din Kazahstan și Albania. 

Gică Popescu a avut un discurs dur după eșecurile de joi. 

”Este o zi neagră, am pierdut contra unor echipe din țări aparent inexistente pe harta fotbalului. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie.

E o rușine, asta am simțit, rușine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate 3?”, a declarat fostul mare internațional.

”Nu-mi place să jignesc”. Ilie Dumitrescu, discurs dur după umilința trăită de FCSB la Erevan. Cine e vinovat

FCSB a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria clubului, 3-5 la loviturile de departajare cu Șahtior Karagandy, după 1-2 la finalul celor 120 de minute de joc, în turul doi preliminar al Conference League.

Ilie Dumitrescu consideră că implicarea totală, ”fără perdea”, a lui Gigi Becali la echipă a dus FCSB-ului în această situație și că există șanse mari ca astfel de rezultate să devină o obișnuință dacă patronul clubului nu va aduce un antrenor căruia să îi ofere un grad mai mare de libertate decât ce se întâmplă acum.

Ilie Dumitrescu a găsit marea problemă de la FCSB

E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici. Eu nu puteam să cred că are echipa aia capacitatea de a pune probleme.

Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri... Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii.

Deja s-a ajuns la o chestie... Zice că el face tot, nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă, eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta.

Ai antrenor, nu poți să intri pe post și să spui că eu fac, eu dreg. Când va găsi formula ideală, să aducă un antrenor cu experiență care să-i pună în practică strategia, echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui, dar cu perdea, cum era înainte”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Etichete: gheorghe popescu , gica popescu romania , ilie dumitrescu fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă