Gică Popescu, dezamăgit după Farul - FCSB. Ce spune despre convocarea lui Sali la echipa națională

1 lună in urmă 12

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Președintele Farului s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor, dar este dezamăgit că elevii lui Hagi nu au ținut niciun punct la Ovidiu: "Nu meritam să pierdem. A fost un meci echilibrat, dar nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut. Un rezultat corect ar fi fost un egal în seara asta.

Când întâlneşti o echipă din fruntea clasamentului trebuie să fructifici ocaziile avute. Nu mă uit la adversar, ci la echipa noastră. Am făcut un joc bun", a spus Gică Popescu, la finalul partidei.

Gică Popescu: "Sali e pe un drum bun"

Întrebat despre convocarea surprinzătoare a lui Enes Sali (15 ani) la naționala de seniori, Popescu a spus: "Mă bucur pentru orice jucător e convocat la naţională de la noi, mai ales de cea a lui Sali. Pentru el trebuie să fie o motivaţie. Să fie doar un start pentru o carieră foarte bună.

E foarte tânăr, e pe un drum bun, dar să fie un început bun pentru el. Nu ştiam, a surprins convocarea pe toată lumea. E bine că Mirel se uită la jucătorii foarte tineri".

VIDEO Rezumatul meciului Farul - FCSB

FCSB a confirmat faptul că este cea mai în formă echipă din Liga 1, în acest moment și a bifat a șaptea victorie la rând în campionat, 1-0 în restanța de pe terenul Farului, din etapa a 13-a.

Etichete: gica popescu , meciuri fcsb , meciuri farul , jucatori farul , farul - fcsb , presedinte farul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă