Gică Popescu, detalii despre noul rol al lui Hagi la Viitorul + cum a decurs discuția cu Rednic

1 lună in urmă 12

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Gică Popescu, detalii despre noul rol al lui Hagi la Viitorul + cum a decurs discuția cu Rednic

Cătălin Anghel (46 de ani), fost secund în staff-urile lui Gică Hagi, Mircea Rednic sau Ruben de la Barrera, a preluat deja echipa și va fi antrenor principal până la finalul actualului sezon.

FC VIITORUL CONSTANTA-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (8.02.2021)

Cătălin Anghel, noul antrenor de la FC Viitorul / Foto: Sport Pictures

Anghel va fi ajutat și de Gică Hagi, care a decis să se implice din nou în ceea ce privește partea tehnică.

"Când l-am instalat pe Ruben de la Barrera, l-am instalat să rămână doi ani și jumătate. Lucrurile n-au mers bine. În noiembrie, am hotărât să-l aducem pe Mircea, un antrenor cu experiență, care cunoștea foarte bine Liga 1. Nici cu Mircea lucrurile n-au stat cum ne doream.

El a avut toată susținerea noastră, l-am susținut public, dar și în discuțiile private cu el. În momentul în care din 18 meciuri am câștigat doar două, am avut o discuție după meciul de aseară și de comun acord am considerat că e mai bine să punem capăt colaborării noastre. Când lucrurile nu funcționează, cei care plătesc sunt antrenorii. E o hotărâre care nu mi-a făcut plăcere nici mie, nici lui Gică.

Trebuie să încercăm să îndreptăm lucrurile. Ne-am asumat lucrurile, am făcut greșeli în acest sezon. Cătălin Anghel va fi noul antrenor al echipei, deja a preluat conducerea echipei în această dimineață. Va fi cel care va duce lucrurile până la finalul acestui sezon. Gică va fi alături de el, au lucrat împreună foarte mulți ani și va beneficia de sfaturile lui Gică. El va încerca să stea cât mai mult în jurul echipei. Mai avem 10 meciuri, iar obiectivul e să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out.

Gică nu s-a implicat deloc până acum, nici pe la meciuri nu prea a vrut să vină. Gică a stat departe, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună, deci va fi mult mai aproape de echipă decât a fost până acum", a declarat Gică Popescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

FC Viitorul va evolua în play-out și în acest sezon. Constănțenii ocupă locul 11, cu 31 de puncte, iar în ultima etapă a sezonului regulat vor primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

Clasamentul din Liga 1

Etichete: gica hagi , catalin anghel , gica popescu , fc viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă