Gică Popescu, deloc surprins de "geniul" Andrei Ciobanu. Concluzia "Baciului", după remiza cu Olanda U21

3 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Digi Sport Special, joi, 21:15, Digi Sport 1

FC Viitorul a avut trei jucători în echipa de start aleasă de Adrian Mutu, iar unul dintre aceștia, Andrei Ciobanu, a semnat singurul gol al României. Gică Popescu, președintele constănțenilor, spune că astfel de reușite ale mijlocașului de 23 nu mai pot fi considerate surprize, având în vedere istoricul său de la club și națională.

Fostul mare internațional a făcut o scurtă analiză a partidei de la Budapesta, spunând că este încrezător că România U21 se va califica în sferturi, după prestația văzută în a doua repriză a meciului cu Olanda.

"Prima repriză foarte ezitantă, aș rămâne doar cu rezultatul. A doua foarte bună, cu ocazii mari, păcat că nu am reușit să marcăm, pentru că ar fi fost un debut cu victorie. Dacă vom avea aceeași atitudine și aceeași încredere, pentru că a fost vorba de încredere în repriza a doua, avem șanse de calificare.

Golul lui Ciobanu nu e o surpriză. Are execuții extraordinare. Și la noi a dat goluri frumoase din poziția aceea. E un jucător cu multă calitate. E într-un sezon foarte bun și la noi, la Viitorul. El trebuei să concretizeze acum evoluția bună pe care a avut-o la club. Deocamdată e la Viitorul. Vom vedea cât mai rămâne.

Boboc n-a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, dar nici n-a fost ușor, pentru că, atât timp cât te aperi tot timpul, e greu să te duci în atac. Asta cred că a fost partitură pe care am avut-o. El are calități mai mult pe partea ofensivă, dar era normal să nu iasă în evidență.

Ganea a muncit enorm, a alergat, a făcut presiune, exact ceea ce i-a cerut Adrian Mutu.

Mie mi-a plăcut cum a arătat echipa. Se vede că are deja experiența Campionatului European de anul trecut, sunt mult mai maturi, păcat că n-au putut să alinieze cel mai bun 11 și o parte din jucătorii valoroși sunt la lotul mare. Ne-am fi bucurat de un alt fotbal la nivelul naționalei U21, dar, cum echipa națională mare are prioritate, e de înțeles până la urmă", a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

În ceea ce privește meciul primei reprezentative de astăzi, contra Macedoniei de Nord, primul din preliminariile CM 2022, "Baciul" a fost ferm: "Trei puncte! Obligatoriu".

Etichete: gica popescu , andrei ciobanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă