Gică Popescu, anunț înaintea meciului restanță Farul – FCSB: „Avem doi jucători infectați cu Covid”

1 lună in urmă 24

Gică Popescu (54 de ani), președinte la Farul Constanța, a apreciat prestația jucătorilor echipei constănțene din timpul meciului de pe terenul celor de la FC Botoșani, încheiat cu scorul 2-0.

FC Botoșani și Farul Constanța au jucat vineri, 29 octombrie, în cadrul etapei a 14-a Ligii 1, iar formația antrenată de Gheorghe Hagi a reușit să se impună pe Stadionul Municipal din Botoșani, prin golurile marcate de Dussaut în minutul 23, respectiv Adrian Petre, în minutul 88, din penalty.

La finalul partidei, președintele clubului, fostul internațional român Gheorghe Popescu, a vorbit despre nevoia unei astfel de victorii după rezultatele negative înregistrate în deplasare, dar și despre problemele de lot.

Gică Popescu, anunț înaintea meciului restanță Farul – FCSB: „Avem doi jucători infectați cu Covid”

În urma meciului de la Botoșani, Gică Popescu a remarcat prestația bună a echipei sale contra echipei clasate pe locul cinci în campionat, însă a confirmat accidentarea fundașului Mladen, dar și două cazuri pozitive de COVID-19 în lot.

„Așteptam această victorie de mult, e binevenită pentru că venim după câteva rezultate negative în deplasare. Am făcut un meci foarte bun contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Ne-am apărat foarte bine, am atacat, am avut ocazii și cred că victoria e meritată.

Urmează două meciuri foarte grele, cu FCSB acasă și cu Craiova, două dintre echipele fruntașe ale clasamentului. Anul acesta am jucat foarte bine acasă. Nu am pierdut puncte. Eu sper să continuăm tradiția și să câștigăm cele două jocuri. L-am pierdut azi pe Mladen, avem doi jucători infectați, eu sper ca până la ora meciului să fim în regulă din punct de vedere al efectivului, astfel încât să putem să jucăm cu FCSB” a spus Gică Popescu, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Pentru Farul Constanța urmează un meci acasă cu FCSB, formația aflată pe locul trei, după care o va întâlni tot acasă pe Universitatea Craiova, echipa de pe locul secund în Liga 1.

The post Gică Popescu, anunț înaintea meciului restanță Farul – FCSB: „Avem doi jucători infectați cu Covid” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă