Gică Popescu a reacționat după ce Gică Hagi a fost jignit de un jurnalist turc. „Este cel mai important străin care a trecut prin Turcia!”

3 săptămâni in urmă 20

Gică Popescu a reacționat după ce Erman Toroglu, jurnalistul turc de la A Spor, l-a jignit pe Gică Hagi.

Erman Toroglu a susținut că Mesut Ozil este peste Gică Hagi, iar acest lucru nu a fost pe placul fanilor lui Galatasaray. Gică Popescu, președintele celor de la FC Viitorul, a comentat și el în legătură cu declarația făcută de jurnalistul turc care l-a jignit și pe Marius Șumudică.

Gică Popescu n-a dorit să aibă o reacție dură la adresa lui Erman Toroglu, iar acesta susține că Gică Hagi este cel mai bun jucător străin care a jucat în Turcia.

Gică Popescu a reacționat după ce Gică Hagi a fost jignit

„E părerea lui. Fiecare jurnalist, ca fiecare suporter are preferații lui în fotbal. Respectivul jurnalist nu e deținătorul adevărului absolut. Că lui îi place mai mult de Mesut Ozil decât de i-a plăcut de Hagi, asta nu înseamnă că are și dreptate. Repet, fiecare jurnalist, fiecare om poate să aibă părerea lui!”, a declarat Gică Popescu, conform Fanatik.

„Eu cred că Hagi până acum este cel mai important jucător străin care a trecut prin campionatul Turciei, dar această opinie este una personală, pe care trebuie să i-o respectăm. Nu trebuie să fie neapărat cea adevărat.

Și Hagi dacă era în naționala Brazliei probabil avea trei titluri mondiale! Asta nu înseamnă că valoarea individuală este una mai mare a lui Mesut Ozil. Sunt convins că dacă și Hagi juca în naționala Germaniei ar fi cel puțin un titlu mondial.  Omul poate spune ce dorește. Hagi a făcut istorie la Galatasaray. Să facă și Mesut Ozil la Fener! Eu sper că nu, că țin cu Galata, normal (n.r. râde). Aceste opinii personale nu merită comentate! Din păcate nu s-a născut în Germania, ci în România, unde lucrurile au stat și stau diferit din punct de vedere fotbalistic”, a mai spus oficialul celor de la FC Viitorul.

The post Gică Popescu a reacționat după ce Gică Hagi a fost jignit de un jurnalist turc. „Este cel mai important străin care a trecut prin Turcia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă