Gică Popescu a lămurit situația de la Viitorul: „Antrenorul nu trebuie să aibă ultima decizie!”. Când va pleca Mircea Rednic de la echipă

2 luni in urmă 1

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a lămurit situația cu Mircea Rednic, după declarațiile cu subînțeles oferite de către antrenorul echipei constănțene.

Oficialul clubului Viitorul a explicat că antrenorul este consultat pentru transferurile de jucători, însă ultimul cuvânt îl au Gheorghe Hagi și Gică Popescu.

În ceea ce privește viitorul lui Mircea Rednic, Gică Popescu asigură că antrenorul va rămâne pe banca tehnică până la finalul contractului.

Gică Popescu, despre Mircea Rednic, antrenorul Viitorului

În ultimele zile, s-a discutat despre o ruptură între Mircea Rednic și conducerea clubului Viitorul și chiar despre revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică, însă Gică Popescu a explicat că nu există tensiuni între cele două părți și a dezvăluit cum decurg întâlnirile dinainte de meciuri, dar și discuțiile despre transferuri.

„Este important ca antrenorul să aibă filosofia noastră. Antrenorul poate pleca în șase luni, noi rămânem cu contractele jucătorilor pe cap. Cine aduce jucătorul? Hagi, Gică Popescu. Nu suntem crescuți la strung. Antrenorul trebuie consultat, dar nu trebuie să aibă ultima decizie.

Mircea Rednic va rămâne la Viitorul cât are contract. Nu știu ce spune Mircea, eu știu ce vorbim cu el. Niciodată nu am făcut o separare între partea tehnică și cea administrativă. Înainte de fiecare meci stăm la masă și vorbim. Niciodată nu i-am spus «Băi, Mircea, de ce nu îl bagi pe ăla?» Nici cu Ruben de la Barrera nu ne-am băgat. E normal să îl întrebi «Ce zici? Pe cine bagi?».

Mircea este o persoană care dorește. Uitați-vă, în lot avem foarte mulți jucători de la 2003. Dacă am fi avut rezultatele necesare pentru a fi prezenți în play-off, vă spun eu că am fi jucat numai cu juniori în play-off”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

Gică Popescu, mesaj tranșant despre ruptura dintre Mircea Rednic și Gică Hagi: „A fost consultat la toate transferurile! Când au plecat Iancu și Luckassen i s-a cerut acordul” | EXCLUSIV

The post Gică Popescu a lămurit situația de la Viitorul: „Antrenorul nu trebuie să aibă ultima decizie!”. Când va pleca Mircea Rednic de la echipă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă