Gică Hagi, vedetă la Rangers pentru un meci. Ce va sărbători echipa lui Ianis Hagi

3 săptămâni in urmă 16

Gică Hagi, vedetă la Rangers pentru un meci. Ianis Hagi va avea ocazia să-și urmărească tatăl jucând chiar pe Ibrox Park. Clubul din capitala Scoției va sărbători anul viitor 150 de ani de la înființare. Cu acest prilej, va avea loc o partidă demonstrativă între o echipă a legendelor de la Rangers, alta a legendelor mondiale. Printre starurile invitate se va afla și tatăl internaționalului român de la campioana Scoției.

Gică Hagi, vedetă la Rangers pentru un meci

Gică Hagi, vedetă la Rangers pentru un meci. „Regele” va avea un program destul de aglomerat anul viitor. Suprinzător, și din postura de jucător. Fostul mare internațional a fost anunțat deja ca invitat special la meciul de retragere al lui Adi Mutu.

Partida demonstrativă va avea loc pe Cluj Arena, pe data de 11 iunie, în cadrul Sports Festival 2022. În acest meci se vor întâlni foști fotbaliști uriași, prieteni și foști coechipieri ai lui Adrian Mutu, atât de la echipa națională, cât și de la echipele de club. Iar Gică Hagi este primul nume anunțat chiar de „Briliant”. Cei doi sunt golgheterii „all-time” ai naționalei, cu cîte 35 de goluri marcate.

„Onorat să anunț primul nume din Team România, în meciul meu de retragere, de la Sports Festival 2022: Gheorghe Hagi! În 11 iunie, voi juca pe Cluj Arena, alături de alte nume mari din fotbalul național și internațional, într-o întâlnire memorabilă: Team Romania vs World Stars. Vă aștept pe toți la Cluj-Napoca!”, a transmis Adrian Mutu prin intermediul Facebook.

Ce va sărbători echipa lui Ianis Hagi

Gică Hagi va fi și printre invitații altui eveniment de gală. Rangers, clubul la care evoluează fiul său, Ianis, va sărbători 150 de ani de existență. „Protestanții” se consideră primul club important din Europa ce atinge această bornă. Conform unui comunicat postat pe pagina oficială, va fi organizat, în 26 martie, un „Weekend al Legendelor”. Va fi vorba de o partidă demonstrativă între echipa fostelor legende de la Rangers și una alcătuită din foste glorii mondiale.

Din prima vor face parte, printre alții, chiar actualul antrenor al lui Ianis Hagi, olandezul Giovanni van Bronckhorst, dar și marele Paul Gascoigne, scrie rangers.co.uk. În „echipa legendelor mondiale”, numele lui Gică Hagi se află la loc de cinste. Alături de „Rege” vor mai fi staruri ca portughezul Luis Figo, care va fi și căpitanul echipei, dar și brazilianul Roberto Carlos sau francezul Robert Pires.

Gică Hagi a fost prezent, duminică, în tribunele de pe Ibrox Park, la ultima partidă din acest an susținută de Ianis Hagi și colegii săi. Rangers s-a impus cu 2-0 în fața celor de la St. Mirren, mijlocașul român de 23 de ani a jucat până în minutul 68, când a fost înlocuit. Rangers este lideră în Premiership, cu 6 puncte în fața rivalilor de la Celtic.

 

 

The post Gică Hagi, vedetă la Rangers pentru un meci. Ce va sărbători echipa lui Ianis Hagi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă