Gică Hagi, un monument de dezamăgire după eșecul cu FCSB: ”Ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă”

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Minutul 13 și etapa a 13-a au fost cu ghinion pentru Farul și Constantin Grameni (19 ani). Tânărul mijlocaș al constănțenilor a trimis în proprie poartă o centrare a lui Florin Tănase, iar FCSB-ul și-a continuat seria de victorii sub comanda lui Edi Iordănescu și după deplasarea de la Ovidiu.

Gică Hagi, după înfrângerea cu FCSB: ”După meciul ăsta, ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă

La final, Gică Hagi, antrenorul Farului, s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul meciului și a anunțat că, dacă elevii săi vor repeta prestația din această seară, obiectivul constănțenilor va fi acela de a evita retrogradarea.

Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm. să facem și faza defensivă bine, am luat acel gol din cauza unor greșeli individuale, de poziționare, în rest meritam mult mai mult astăzi. Ne-am dorit victoria, dar nu a venit. E de muncă, trebuie să suferim mult anul acesta. Ce am văzut în acest meci, îmi dă senzația că vom suferi tot anul.

Ne trebuie mai multă personalitate, dacă nu, o să ne luptăm la mijloc sau jos (n.r.- în clasament) și sper ca la anul să fim tot în prima ligă. În ultima perioadă am câștigat cu ei, am avut rezultate foarte bune. E o echipă care intră cu mentalitatea de a câștiga fiecare meci, au un lot valoros, dar noi trebuia să câștigăm, am jucat acasă.

Aveam încredere că puteam face un rezultat foarte bun, am încercat, ne-am dorit, dar am avut momente bune și mai puțin bune. După meciul ăsta, ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă. Ne dorim să fim în play-off, dar una e dorința și alta e putința. Presiunea e mai mare jos. E un adevăr! O să vină și victorii în continuare, dar și înfrângeri, cred eu.

Cei care au experiență să iasă în față! Am dus mingea în ultimii 30 de metri, dar acolo trebuie să fie unul inspirat, să intre mingea”, a spus Gică Hagi.

VIDEO Rezumat Farul - FCSB 0-1

Etichete: gica hagi , restanta liga 1 , antrenor farul , farul - fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă