Gică Hagi, spectacol la antrenamentul de la Istanbul. Farul se pregătește de amicalul cu Galatasaray | VIDEO

1 lună in urmă 77

Gică Hagi a făcut spectacol la antrenamntul susținut de Farul Constanța înaintea meciului amical cu Galatasaray.

Farul Constanța va juca un meci amical cu Galatasaray, duminică, 5 septembrie, iar cu această ocazie „Regele” s-a întors la echipa în tricoul căreia a scris istorie în perioada  august 1996 – iulie 2001 și de la care s-a retras din cariera de fotbalist profesionist de fotbal.

Delegația Farului Constanța a ajuns la Istanbul în cursul zilei de vineri, iar tot atunci elevii lui Gică Hagi au efectuat primul antrenament din Turcia.

Gică Hagi, spectacol la antrenamentul de la Istanbul

Fostul mare fotbalist român a fost activ la antrenametul susținut de Farul Constanța înaintea meciului amical cu Galatasaray. Mai mult, antrenorul și patronul echipei din Liga 1 a vorbit despre duelul cu formația lui Fatih Terim, dar și despre Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, cei doi fotbaliști din România care joacă pentru Galata.

„Avem meci amical cu Galatasaray duminica viitoare. Am dreptul să nu răspund, nu vreau să mă bag (n.r. – întrebat dacă ar fi bine ca Moruţan să poarte numărul 10). Le doresc baftă, sunt doi copii care au ajuns la un club enorm de mare şi le doresc să se impună. Sunt tineri şi trebuie să muncească să devină mai buni”, a spus Gică Hagi.

Ce spune Gică Popescu despre amicalul cu Galatasaray

Despe meciul amical cu Galatasaray a vorbit și Gică Popescu, președintele formației din Constanța. „Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenții echipei au fost convocați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori și nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toți ceilalți care vor face această deplasare”, a declarat Gică Popescu pentru site-ul Farului.

The post Gică Hagi, spectacol la antrenamentul de la Istanbul. Farul se pregătește de amicalul cu Galatasaray | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă