Gică Hagi, ofertă de la unul dintre "granzii" Turciei! Motivul pentru care a refuzat "vila pe plajă și un avion privat"

1 lună in urmă 24

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Patronul celor de la Viitorul a renunțat la banca tehnică a constănțenilor, iar startul acestui sezon destinele fostei campioane a României au fost preluate de Ruben de la Barrera. După rezultatele dezamăgitoare ale tehnicianului iberic, acesta a fost înlocuit cu Mircea Rednic. În tot acest timp, Gică Hagi a primit oferte din Rusia, din Golf sau Turcia.

Gică Hagi a refuzat o ofertă fabuloasă de la Trabzonspor

Jurnaliștii turci au dezvăluit că la mijlocul lunii noiembrie 2020, Trabzonspor, ocupanta locului șapte în acest moment, i-a oferit lui Hagi postul de antrenor principal, după despărțirea de Eddie Newton. Gruparea din SuperLigă i-ar fi oferit "Regelui" un salariu de 1,5 milioane de euro anual, plus bonusuri, o vilă pe plajă și i-ar fi pus la dispoziție un avion privat, oridecâteori ar fi dorit să călătorească în România.

Motivul pentru care Gică Hagi a spus "pas" ofertei ar fi fost acela că aștepta un semn din partea Federației Române, pentru a prelua echipa națională.  Aceasta nu a mai venit, iar Trabzonspor s-a reorientat rapid și l-a numit în funcție pe fostul antrenor al lui Beșiktaș, Bașakșehir și al naționalei Turciei, Abdullah Avci (57 de ani).

Gică Hagi a negat că ar fi în discuții cu Celtic, marea rivală a lui Rangers, echipa la care evoluează Ianis

Hagi a reacționat rapid, după ce s-a scris că s-ar afla în discuții avansate cu Celtic pentru a prelua banca tehnică a campioanei Scoției. Patronul de la FC Viitorul a emis un comunicat prin intermediul site-ului clubului, spunând că toate aceste informații sunt false.

"În urma articolelor apărute în toată presa sportivă din România, referitoare la presupuse discuții cu formația Celtic Glasgow, precizez că acestea NU EXISTĂ, SUNT SPECULAȚII COMPLET FALSE, FĂRĂ A AVEA O BAZĂ REALĂ", se arată în comunicatul lui Gică Hagi.

"Pentru a reveni să antrenez, îmi doresc să am un proiect serios. Eu m-am dus foarte jos, e nevoie de timp acum să ajung la cei mari.

Vreau să am un manager ca să umble după mine. Primul pas eu l-am făcut, sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare, din Golf și din Rusia, însă nu mi-am dorit să merg", spunea recent Gheorghe Hagi, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Etichete: gica hagi , gica hagi turcia , gica hagi celtic , oferta gica hagi , gica hagi trabzonspor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă