Gică Hagi, ofertă de la ȚSKA Sofia: „Nu mai vrea să repete greșelile din trecut!” Patronul Viitorului, dorit și de echipe din Turcia și Rusia

1 lună in urmă 1

Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, deși are aproape un an de zile de când a renunțat la banca celor de la Viitorul. Cristian Bivolaru spune că fostul mare jucător a fost dorit de echipe din Turcia sau Rusia, dar și de ȚSKA Sofia.

Gică Hagi nu are motive de bucurie. Viitorul este aproape să rateze prezența în play-off pentru al doilea an la rând. Totuși, Mircea Rednic a reușit să scoată echipa din criza din ultima vreme. Viitorul a câștigat cu 5-0 cu Dinamo, în Ștefan cel Mare.

Retras de pe banca echipei pe care a înființat-o, Gică Hagi așteaptă oferta ideală pentru a reveni în fotbalul mare. „Regele” chiar ar fi fost pe lista celor de la Olympique Marseille, în această iarnă.

Gică Hagi, ofertă de la ȚSKA Sofia! „Nu mai vrea să repete greșelile din trecut” Patronul Viitorului, dorit și de echipe din Turcia și Rusia

Cristian Bivolaru spune că Hagi (56 de ani) a refuzat toate ofertele. Nu vrea să preia o echipă în plin sezon:

„Au fost discuții vara trecută, au apărut variante şi după începerea noului sezon. Unele erau interesante. Era vorba despre ŢSKA Sofia. A mai avut o ofertă din Rusia, una din Turcia, prima ligă.

Răspunsul pentru toate a fost același «Gică Hagi evită să preia o echipă în desfășurarea campionatului». Dorește un proiect pe termen lung, care să-l motiveze, cu un club care să aibă posibilitățile sportive şi materiale de a fi competitiv la nivel european, nu doar pe plan intern.

Nu ar fi dat curs ofertei din Turcia. Nu mai vrea să repete greșelile din trecut. Vrea să ştie exact pe ce merge, să răspundă pentru jucătorii pe care-i alege”, a spus Bivolaru la Look Sport.

Ce face Gică Hagi, după ce a părăsit postul de antrenor al Viitorului

Cristian Bivolaru susține că Gică Hagi se ocupă, în special, de academia clubului, însă este atașat emoțional de echipa „mare” și suferă din cauza perioadei grele prin care trece.

„Gică Hagi este implicat, în momentul ăsta, mai mult în activitatea academiei. Asta și-a propus, începând cu vara trecută. El este prezent, în fiecare zi, la antrenamente, la discuții cu antrenorii loturilor de copii și juniori.

Este o activitate care-i place foarte mult și cu care a început acum mai bine de zece ani. Bineînțeles că urmărește ce se întâmplă la echipa mare, nu poate să-i fie indiferentă prestația echipei, suferă și el. Speră că lucrurile se vor îndrepta și că echipa își va reveni cât mai repede”, a declarat Cristian Bivolaru, la ProSport Live.

Hagi a renunțat să mai fie antrenorul Viitorului în august 2020. A mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara și FCSB.

The post Gică Hagi, ofertă de la ȚSKA Sofia: „Nu mai vrea să repete greșelile din trecut!” Patronul Viitorului, dorit și de echipe din Turcia și Rusia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă