Gică Hagi, interviu în Radio Marca: „Regret această decizie!” » Despre ce jucător de acum spune că îi se aseamănă

2 luni in urmă 2

„Regele” a spus că regretă ca plecat de la Real Madrid și spune că etapele petrecute la granzii din Spania l-au ajutat în cariera de antrenor și în momentul în care a fondat Academia Hagi.

„Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi. Suntem la curent în România cu tot ce se întâmplă în Spania. 

„E păcat că nu a câștigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influențat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Știți cum e fotbalul... Am decis că am nevoie de o experiență în altă țară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania. 

E păcat. E clar că regret că am plecat, 100%. Dar așa e viața, e făcută din decizii și oportunități. Dar, viața mea sportivă a fost minunată. Nu oricine poate juca la Real Madrid și Barcelona. Cei de la Real Madrid mi-au creat mentalitate de învingător. M-au învățat că locul doi nu contează.

A fost destinul meu. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitate și mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România”, a spus Hagi pentru Marca.

Gică Hagi: „Messi seamănă cu mine”

Hagi a fost întrebat și despre jucătorul actual care seamănă cel mai mult cu el, iar „Regele” l-a numit pe Leo Messi, starul Barcelonei. 

„Chiar dacă Messi marchează mai mult decât o făceam eu, avem multe caracteristici asemănătoare. E stângaci, e rapid, are o tehnică bună. Lui îi place mai mult să marcheze goluri, eu sunt mai mult un număr 10”, a mai spus Hagi.

VIDEO Gică Hagi, discurs dur: „Suntem chiar în groapă! Cine ne-a tras în jos? De ce am stagnat?”

Citește și: 

Hagi revine în antrenorat: „Gata, îmi ajunge!” » Ofertă uriașă pentru „Rege”: „Aproape 10 milioane de euro pe an!”Nu-și merită banii! Cristiano, al treilea dezastru în Ligă după Ajax și Lyon

Gestul Laurei Cosoi,fosta lui Smiley,după ce Gina Pistol a născut:„Sunt niște...„

Libertatea

Playtech: Simona Halep a făcut senzație cu Toni Iuruc. I-au înnebunit pe toți cei care i-au văzut, n-au avut nicio jenă. EXCLUSIV
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă