Gică Hagi, inclus într-un clasament select! Numele „grele” care se află lângă „Rege” | VIDEO

4 săptămâni in urmă 11

Gică Hagi este fără dar și poate unul dintre cei mai mari fotbaliști pe i-a dat România. Astfel că nu este de mirare că „Regele” a fost inclus, de UEFA, într-un clasament select alături de nume „grele” ale fotbalului mondial.

Gică (56 de ani) pentru unele dintre cele mai galonate echipe ale Europei, cum ar fi Real Madrid sau FC Barcelona.

Acesta s-a retras din carierea de fotbalist, în 2001, de la Galatasaray.

Gică Hagi, inclus într-un clasament select

UEFA a alcătui un clasament al celor mai spectaculoase goluri, de la distanță, din istoria fotbalului. În acest top a fost inclusă și reușita lui Gică Hagi din Galatasaray – Monaco, sezonul 2000-2001 al Ligii Campionilor. Clasamentul a fost postat, de UEFA, pe Twitter, iar desemnararea celui mai frumos gol le-a revenit fanilor.

În clasament, au mai fost incluse golurile marcate de Kevin De Bruyne, Paulo Dybala sau Andrey Yarmolenko.

Best long-range strike? ⚡🤔

1⃣ De Bruyne
2⃣ Dybala
3⃣ Hagi
4⃣ Yarmolenko
#FullyCharged | #ElectrifyTheWorld | @NissanSports pic.twitter.com/Tu57PK9oz4

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) April 11, 2021

Victor Becali, despre ofertele pe care le-a primit Gică Hagi pentru a reveni în antrenorat

Fostul impresar susține că Gică Hagi a primit oferte din Rusia, China și țările arabe, însă „Regele” le-a refuzat, deoarece nu acceptă să ia echipe din mers.

Cât despre o revenire a lui Gică Hagi pe banca naționalei, Victor Becali consideră că discuțiile sunt inutile, având în vedere că Mirel Rădoi a ales să rămână pe postul de selecționer.

„Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit, în multe situaţii, că nu e bine. Uite, şi Piţurcă a luat o echipă din mers, total necaracteristic pentru el.

Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR… Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China… Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot sa vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă!

Deocamdată Rădoi a rămas, aşa că discuţiile sunt inutile (n.r. despre venirea lui Hagi la națională). Cu siguranţă a tras şi Rădoi învăţăminte din meciurile avute şi, dacă îşi va schimba viziunea, de ce să nu reuşească în viitor? Dar campania asta e compromisă, din punctul meu de vedere. E greu, cu victoria Macedoniei din Germania”, a declarat Victor Becali, la Look Sport.

The post Gică Hagi, inclus într-un clasament select! Numele „grele” care se află lângă „Rege” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă