Gică Hagi, detalii despre noul stadion din Constanța: "Trebuie să pedalăm împreună"

2 luni in urmă 20

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Hagi a spus de asemenea că Primăria Constanţa nu investeşte bani în clubul Farul: "Autoritățile ne pot susține, trebuie să pedalăm împreună și cât mai repede pentru noul stadion. Trebuie să fim toți împreună, să lucrăm, iar în decurs de doi ani, maxim trei ani, stadionul de la Constanța să fie gata

Primăria ajută Farul, dar nu financiar. Noi putem colabora doar din punct de vedere logistic cu autoritățile, nu ne ajută financiar. Societatea e pe acțiuni, căutăm în continuarea parteneri. Suporterii sunt primii parteneri, sperăm ca numărul lor să crească, să avem mereu stadionul plin. Sper ca în viitor să vorbim de Farul ca fiind un club mare, privat, bine organizat, cu acționari puternici", a spus Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

VIDEO Hagi, despre viitorul proiectului Farul

CNI va ridica noul stadion de la Constanţa

Reprezentanții CNI au anunțat recent, pentru Digi Sport, că la Constanța va fi construit un nou stadion: "În ceea ce privește construirea stadionului <<Gheorghe Hagi>> din municipiul Constanța, vă informăm că acest obiectiv de investiții a fost luat în evidența Companiei Naționale de Investiții și se află pe lista sinteză din cadrul subprogramului Complexuri Sportiv", a anunțat Compania Națională de Investiții, pentru Digi Sport.

Recent, Primăria Municipiului Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro.

Galerie Foto

Proiectul prevede un stadion de fotbal cu o capacitate de 15.000 de locuri, cu toate funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA, care va putea găzdui meciuri de nivelul Champions League, și teren de antrenament, o arenă de tenis cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, o altă arenă de tenis mai mică de 1.000 de locuri și 4 terenuri de antrenament, un centru administrativ, cu locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare pentru sportivi.

Prima lucrare din super-complexul care se va ridica la Constanța este stadionul de fotbal, care va costa 240 de milioane de lei (circa 49 milioane de euro). În total, complexul va costa 533 de milioane de lei (aproximativ 110 milioane de euro), fără TVA.

VIDEO Farul a remizat cu Rapid în etapa precedentă

Etichete: gheorghe hagi , stadion farul , stadion constanta , hagi farul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă