Gică Hagi anunță cine va domina fotbalul mondial după Lionel Messi și Cristiano Ronaldo: „El e numărul unu pentru mine!”

2 luni in urmă 28

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona, dar și vârsta înaintată a lui Cristiano Ronaldo, conduc spre ideea că idolii noilor generații se vor schimba în cel mai scurt timp, iar ochii tuturor vor fi îndreptați cât de curând spre alți fotbaliști.

Fostul internațional român Gheorghe Hagi este de părere că nu există niciun dubiu privind numele viitorului star al fotbalului mondial, Kylian Mbappe fiind unul dintre cei mai compleți jucători ofensivi din lume. Jucătorul în vârstă de numai 22 de ani este deja consacrat, printre altele având în palmares Cupa Mondială, cucerită cu naționala Franței în 2018.

Actualul antrenor al Farului Constanța spune că și-ar dori să îi vadă pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo evoluând în aceeași echipă cât mai curând, fiind conștient că activitatea lor la nivel profesionist se apropie de final din cauza vârstei, aceștia având 34, respectiv 36 de ani.

Gică Hagi: „El e numărul unu pentru mine!”

Fostul mare internațional român îl vede pe Kylian Mbappe drept urmașul celor doi în fotbalul mondial, atacantul lui Paris Saint-Germain fiind, la numai 22 de ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști de pe continent.

„În momentul de față, pentru mine Mbappe este cel care își poate pune amprenta asupra fotbalului mondial. Pentru mine el e numărul unu! E tânăr, e de perspectivă, e valoros, la vârsta lui e deja consacrat… Numerele o demonstrează. Joacă pe multe posturi în atac, e decar, e nouar… E Pele reîncarnat!”, a declarat Gheorghe Hagi pentru DigiSport.

În vârstă de numai 22 de ani, Kylian Mbappe este deja unul dintre jucătorii mari ai lumii. Paris Saint-Germain se bazează pe serviciile sale în încercarea de a aduce trofeul Ligii Campionilor în capitala Franței, pe când naționala țării sale l-a folosit deja în 48 de meciuri, timp în care vârful a înscris de 17 ori.

The post Gică Hagi anunță cine va domina fotbalul mondial după Lionel Messi și Cristiano Ronaldo: „El e numărul unu pentru mine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă