Gică Hagi, anunț șocant după înfrângerea în fața echipei lui Becali. Ce schimbări face patronul Farului

4 săptămâni in urmă 24

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 23:20

65 citiri

Gică Hagi, anunț șocant după înfrângerea în fața echipei lui Becali. Ce schimbări face patronul Farului

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat pozitiv şi că acum obiectivul este menţinerea în prima ligă.

“Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm, să facem şi faza defensivă bine. Am luat gol în urma unei greşeli individuale, de poziţionare. Meritam un rezultat pozitiv. Randamentul la unii n-a fost la un nivel foarte bun. E de muncă, o să suferim tot anul, până la capăt. Ne trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine. Trebuia să fim mai inspiraţi în atac. După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul. E să rămânem în prima ligă”, a spus Hagi la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

Citeste si:

FCSB, victorie în meciul amânat de Covid - 19. Un autogol a decis meciul de la Ovidiu

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1. A marcat Grameni, în minutul 13...

Când se joacă meciul Farul Constanța - FCSB. Schimbare importantă de ultimă oră

Meciul Farul Constanţa - FCSB se va disputa, joi, de la ora 20.30 şi nu de la ora 17.30, cum a fost stabilit iniţial, informează LPF. Această schimbare a fost făcută la solicitarea...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă