Gică Hagi a dat verdictul în ceea ce privește strategia lui Mirel Rădoi: „Eu vorbesc din afară, el e responsabil!”

4 luni in urmă 17

Gică Hagi a ieșit în evidență după ultimele rezultate ale naționalei lui Rădoi. „Regele” a cerut din partea FRF un proiect pe termen lung, un „moment zero” al fotbalului românesc. Declarațiile șefului de la Viitorul păreau să conțină și unele înțepături adresate selecționerului, dar intervenția de astăzi a lămurit lucrurile: Hagi are încredere în Rădoi!

Gică Hagi vrea o schimbare de strategie

„Eu nu vreau să intru în dezbateri, să vedem pe cine convocăm, ce echipă facem. Jucătorii dau randament doar dacă le creezi un mediu bun și faci ca în timp să poată da satisfacții. Aici vorbim de selecție, și acolo e un prag important, dar nu primul, nu e primordial. Prima dată e strategia, apoi vin filosofia, sistemele, selecția și apoi metodica. Strategia e una singură, să scoatem o generație mai bună ca a noastră. Doar așa poți fi motivat, să nu dormi noaptea, să cauți soluții, altfel nu văd de ce aș mai lucra”,a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi laudă filosofia lui Mirel Rădoi

„În conceptul meu, pentru a deveni cel mai bun, trebuie să știi să ataci. E total diferit de ce se întâmplă în mediul nostru de aici. Mirel Rădoi face foarte bine ce face. Trebuie să încerci și lucrul ăsta! El trebuie să meargă pe drumul lui în continuare, să meargă pe principiile lui, să nu se abată, să meargă mai departe împreună cu jucătorii. Să dea Domnul să fie inspirat, că el e responsabil. Eu vorbesc din afară”, a concluzionat Hagi. 

VIDEO. Mircea Rădulescu, întrebare directă pentru Gică Hagi: „Cum apreciezi viitorul?”

Citește și alte știri despre Gică Hagi: 

Gică Popescu, ademenit de rivalele lui Hagi din Liga 1: „Am un salariu important la Viitorul, dar 20% din valoarea ofertelor”Generația de Aur atacă: „Nu avem loc în fotbalul românesc” + „Oamenii politici să-l convingă pe Burleanu să plece și ne apucăm de treabă”

'După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar'. Lovitură dură primită de Nicușor

Libertatea

Playtech: Kira Hagi are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios și ce au făcut cei doi în văzul tuturor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă