Gică Craioveanu trece prin momente dificile! Vestea cumplită anunțată de către Universitatea Craiova imediat după meciul cu CFR Cluj

2 săptămâni in urmă 146

Gică Craioveanu (53 de ani), fostul mare atacant al Universității Craiova și al echipei naționale a României, este în doliu după decesul surorii sale.

Reprezentanții clubului din Bănie au anunțat vestea pe rețelele sociale la scurt timp după victoria oltenilor în fața campioanei CFR Cluj.

CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au întâlnit în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1 și oltenii au învins cu scorul de 1-2, după golurile marcate de către Andrei Ivan, în minutul 27, și Alexandru Tudorie, în minutul 88. Pentru ardeleni a marcat Runar Mar Sigurjonsson, în minutul 53.

Sora lui Gică Craioveanu a decedat

Oltenii au anunțat pe Facebook, la scurt timp după victoria entuziasmantă cu CFR Cluj, că sora lui Gică Craioveanu s-a stins din viață și și-au exprimat susținerea pentru fostul mare fotbalist din Bănie.

„Toată suflarea alb-albastră este alături de Gică Craioveanu. Astăzi s-a stins din viață sora lui «Grande». Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova.

Toată suflarea alb-albastră este alături de Gică Craioveanu. Astăzi s-a stins din viață sora lui „Grande”. Dumnezeu s-o odihnească în pace! ⚫

#RIP

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

The post Gică Craioveanu trece prin momente dificile! Vestea cumplită anunțată de către Universitatea Craiova imediat după meciul cu CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă