Gică Craioveanu, anunț surpriză despre Messi: „Mi-a spus: «Băi, Gicane, toți avocații din lume, tot ce va fi necesar va face Barcelona să îl țină». Au fost obligați să facă anunțul. Nu s-a terminat”

2 luni in urmă 40

Oficialii celor de la FC Barcelona au anunțat joi seara, printr-un comunicat, faptul că Lionel Messi nu va semna prelungirea contractului. În aceste condiții, argentinianul va părăsi echipa în tricoul căreia a evoluat mai mult de 20 de ani.

Gică Craioveanu (53 de ani), fost jucător în Spania la echipe ca Real Sociedad, Villarreal sau Getafe, nu crede că Messi va pleca de la Barcelona. Românul are legături puternice în fotbalul iberic și chiar colabora cu un trust media spaniol.

Messi (34 ani) a jucat în cariera sa doar la FC Barcelona, club undea a ajuns în 2001, când avea doar 13 ani.

Gică Craioveanu, anunț surpriză despre Messi: „Mi-a spus: «Băi, Gicane, toți avocații din lume, tot ce va fi necesar va face Barcelona să îl țină». Au fost obligați să facă anunțul. Nu s-a terminat”

Messi și șefii Barcelonei au avut câteva contre și în vara trecută, sud – americanul dorind rezilierea acordului. S-a ajuns la un consens, dar s-a speculat că a negociat cu  Manchester City, acolo unde antrenează Pep Guardiola, un apropiat al lui Leo.

Craioveanu spune că Messi va rămâne la Barcelona. Dar dacă va pleca, o va face la PSG, club unde activează bunul său prieten Neymar.

„Știu de foarte mult timp. Se va încerca până în ultimul moment să îl înscrie. În afară de Barcelona, Federația Spaniolă, LaLiga nu vrea să plece Messi. După ce a plecat Neymar, Ronaldo, nu mai au niciun jucător atractiv pentru campionat. Nu mai poți vinde o Ligă fără Messi. Vor face ceva eforturi să se ajungă la o înțelegere. Au anunțat, dar s-a auzit ceva că Messi pleacă? Nu. Se vorbește despre PSG, dar sunt avocați, sunt foarte multe lucruri la mijloc. Messi a ajuns la o înțelegere cu Barcelona că va rămâne, indiferent de condiții. De aia cred că va rămâne indiferent ce se va întâmpla, nu o să plece.

Tebas este problema mare. El a spus că dacă pleacă Messi, nu va mai putea vinde Liga cum se vinde cu Messi. Se vor pierde foarte mulți bani. Se atrag sponsori, televiziuni, așa ce vinzi? Vor suna telefoanele pentru că este un jucător fabulos. Eu cred că Barcelona va forța tot până la final. Eu cred că în cel mult zece zile se va afla ce va face Messi” a declarat Gică Craioveanu la Digi Sport.

Craioveanu a continuat: „Îl văd mai degrabă cu Neymar. Știi că e fratele lui și a declarat mereu asta. Nu îl văd în Anglia pentru că acolo sunt jucători foarte agresivi. În Franța îl văd pentru că este un campionat mai lejer, este cu Neymar și ar fi posibil să câștige Champions League. Cei de la Barcelona nu vor renunța la Messi, chiar dacă au făcut public acest lucru. Un prieten bun mi-a spus: Băi, Gicane, toți avocații din lume, tot ce va fi necesar va face Barcelona să îl țină pe Messi.

Poate au fost obligați să facă acest anunț. Barcelona va lupta până în final pentru Messi. Nu concep altfel. L-am văzut de la 15 ani. Nu s-a terminat. LaLiga va pierde foarte mult dacă va pleca Messi”.

The post Gică Craioveanu, anunț surpriză despre Messi: „Mi-a spus: «Băi, Gicane, toți avocații din lume, tot ce va fi necesar va face Barcelona să îl țină». Au fost obligați să facă anunțul. Nu s-a terminat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă