Gică Craioveanu a vorbit despre șansele Universității Craiova la titlu după revenirea lui Dan Petrescu

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Fostul atacant a vorbit despre echipa care a adus ultimul titlu, acum 30 de ani, dar și de șansele trupei conduse acum de Laurențiu Reghecampf.    

”Echipa noastră pare că a început să joace, am văzut o repriză secundă senzaţională în meciul de pe Arena Naţională, cu Rapid. Să vedem cum se adaptează noii jucători, fiindcă grupul este unul bun, unul sănătos, care primeşte cu braţele deschise orice jucător care vine la echipă.

Speranţe sunt, echipă este, dar rămâne de văzut şi ce fac adversarele, fiindcă CFR Cluj mi se pare la fel de puternică precum în anii trecuţi, a revenit şi Dan Petrescu acum… De asemenea, FCSB, chiar dacă nu a început bine campionatul, are şi ea potenţial, au mai venit jucători.

Gică Craioveanu: ”Pentru mine nu mai este o şansă, este ghinion

Sunt foarte bucuros că am împărţit această dimineaţă cu aceste legende, mari jucători ai Universităţii Craiova, care au făcut istorie pentru acest club. Şi eu fac parte din istoria Ştiinţei, dar au fost alţii mult mai mari ca mine.

Am avut şansa să fac parte din echipa ultimilor campioni, dar deja pentru mine nu mai este o şansă, este ghinion, pentru că nu am mai câştigat campionatul din 1991.

Au venit mulţi copii, cu speranţe că vor ajunge ca Sorin Cârţu, Pavel Badea. Mulţi dintre puşti mi-au spus „Săru’ mâna”, atunci mi-am dat seama cât de bătrân sunt” au fost cuvintele lui Gică Craioveanu la sărbătoarea Universităţii Craiova.

Etichete: laurentiu reghecampf , dan petrescu , gica craioveanu , universitatea craiova titlu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă