Gianluigi Buffon încă sărbătorește golul de trei puncte al lui Valentin Mihăilă! Mesajul de suflet al marelui portar de la Parma: „Aceasta este magia jocului!” | VIDEO

1 lună in urmă 30

Valentin Mihăilă a înscris un gol de trei puncte pentru Parma la revenirea după accidentare, iar portarul Gianluigi Buffon a postat reușita românului la mai bine de o săptămână distanță, clip video însoțit de un mesaj de suflet al veteranului.

Românul Valentin Mihăilă a redevenit apt de joc mai rapid decât spera după accidentarea care l-a ținut departe de teren câteva luni de zile. Fotbalistul a îmbrăcat din nou tricoul Parmei la finalul lui august, când a fost introdus pe gazon doar pentru ultimul sfert de oră al jocului cu Benevento. Cu toate că nu a avut mult timp la dispoziție, fostul jucător al Universității Craiova a marcat în al șaptelea minut al prelungirilor și a declanșat nebunia în rândul colegilor săi, însuși portarul Gianluigi Buffon traversând tot terenul pentru a-l felicita.

Veteranul Parmei nu a uitat prea ușor acel moment, astfel că a postat reușita românului pe contul său de Instagram, alături de un mesaj prin care transmite că bucuria jocului este de fiecare dată aceeași, indiferent de numele competiției în care evoluezi.

Mesajul lui Gianluigi Buffon după golul lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a adus victoria Parmei în doar cele câteva minute jucate împotriva lui Benevento, golul de trei puncte isterizându-l pe Gianluigi Buffon, care a traversat tot terenul pentru a participa la bucuria de grup alături de colegii săi.

Portarul a postat golul românului după mai bine de o săptămână și le-a transmis urmăritorilor săi că bucuria fotbalului este aceeași și în UEFA Champions League și în diviziile inferioare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

„Pasiunea nu poate fi categorisită ori etichetată. Pasiunea nu o dă nivelul ligii în care evoluezi. Nu valorează mai mult dacă joci în Serie A sau în Champions League în loc de Eccellenza sau Prima Categoria (n.r. a cincea, respectiv a șaptea divizie din Italia). Aceasta este magia jocului!”, a fost mesajul lui Gianluigi Buffon.

AC Parma evoluează în Serie B în acest sezon după ce a retrogradat în vară, dar conducerea clubului a anunțat că se urmărește revenirea imediată pe prima scenă, acesta fiind principalul motiv pentru care au fost refuzate ofertele pentru jucătorii de valoare din lot.

The post Gianluigi Buffon încă sărbătorește golul de trei puncte al lui Valentin Mihăilă! Mesajul de suflet al marelui portar de la Parma: „Aceasta este magia jocului!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă