Giani Kiriță trage tare la antrenamente pentru luptele din cușca MMA! FOTO EXCLUSIV 

2 luni in urmă 12

Fostul căpitan al formației din „Ștefan cel Mare” s-a pus serios pe treabă și se pregătește intens, pentru meciurile din cușcă.

ProSport vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite de la antrenamentele de MMA la care participă Giani Kiriță.

Vârsta nu pare să fie un impediment pentru Kiriță. La 44 de ani, fostul jucător al lui Dinamo, s-a apucat de sporturile de contact și pare mai hotărât ca niciodată să lupte în cușcă.

Giani Kiriță trage tare la antrenamente pentru lupta din cușca MMA! FOTO EXCLUSIV

Exact ca un profesionist, Giani Kiriță trage tare în sala de antrenament. Recent, fostul căpitan al echipei roș-albe a fost surprins în plină acțiune la antrenamentul de arte marțiale mixte.

Cu toate că este un novice în astfel de discipline sportive, Kiriță pare extrem de determinat și se comportă ca un veritabil profesionist.

Ex-închizătorul trupei „câinilor” se pregătește intens pentru meciurile din cușcă alături de antrenorul său, Ciprian Cărăușu (practicant de karate shotokan, din 1990, centura neagra in Karate din 1996, cu 9 titluri nationale, multiplu medaliat național și internațional. Practicant de BJJ și MMA din 2006 și Kick Box din 2007, centura neagra, o tresă în BJJ, din 2019. Multiplu Campion de BJJ la nivel național și internațional. 3 lupte profesioniste de MMA – sursa: absoluto.ro).

După cum se poate observa și în imaginile prezentate în exclusivitate de ProSport, Giani Kiriță e hotărât și urmează cu strictețe indicațiile antrenorului.

Mai mult decât atât, Ciprian Cărăușu nu pare că își menajează elevul și-l pregătește temeinic pentru cele mai dificile situații de care ar putea avea parte în cușca de MMA.

„Fotbalul se poate încadra cu lejeritate în categoria sporturilor de contact. Nu este așa dur ca MMA, dar are duritatea lui. Cu toții am văzut că pe teren se sparg capetele și se rup picioarele. MMA mă atrage extrem de tare. De mai bine de 20 de ani urmăresc galele” declara recent Giani Kiriță, care va intra în cușca MMA.

 

The post Giani Kiriță trage tare la antrenamente pentru luptele din cușca MMA! FOTO EXCLUSIV  appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă