Giani Kiriță știe cine ar putea să îndrepte situația de la Dinamo: "Este iubit de suporteri, ar vrea să revină"

1 lună in urmă 25

UCL: PSG - Barcelona, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Liverpool - Leipzig, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fostul jucător de la Dinamo este de părere că și Mircea Rednic, în prezent antrenorul Viitorului, ar fi dispus să lucreze cu fanii din programul DDB: "Suporterii sunt cei care decid la ora asta. Pe Mircea Rednic chiar îl văd acolo pentru că este iubit de suporteri și, până la urmă, s-ar întoarce undeva unde și el ar vrea să revină cu siguranță. Eu văd ca o soluție să nu se implice financiar, să vină doar antrenor.

Giani Kiriță știe cine ar putea să îndrepte situația de la Dinamo: "Este iubit de suporteri, ar vrea să revină"

Antrenorul trebuie să rămână antrenor, alții trebuie să conducă destinele clubului. Eventual să ofere niște prime suplimentare după unele meciuri câștigate, mai ieși la un grătar, dar trebuie un proiect bine pus la punct în care investiția să fie una bună, antrenorul să fie exact ăla care trebuie și proiectul să fie de așa natură încât ambele să lucreze împreună.

Să vedem ce va fi din vară. Când te sună cineva și-ți propune un proiect, trebuie să vezi proiectul, dar mai întâi trebuie să sune telefonul ăla, nu?!", a spus Giani Kiriță, pentru Realitatea Sportivă.

Capăt de drum pentru Jerry Gane la Dinamo?! Cazul Gueye a pus capac

Ionel Gane ar putea să plece de la Dinamo, după ce formația din "Ștefan cel Mare" a ajuns la șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și a coborât pe locul 13.

Din informațiile Digi Sport, Gane ar putea să fie demis de la Dinamo chiar azi, miercuri, când este o programată o ședință între suporterii acționari și tehnician.

Principala nemulțumire a fanilor este reprezentată de rezultatele foarte slabe ale echipei. În ciuda calificării în semifinalele Cupei României, Dinamo a rămas doar cu șanse matematice la play-off, fiind mai aproape de penultimul loc decât de poziția a șasea.

Pe lângă toate acestea, în această seară a apărut și informația potrivit căreia Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, s-a dopat cu cocaină. Gane a avut o reacție nervoasă și a spus că i se pare incredibil prin ce a trecut în actualul mandat, din vară și până acum.

Astfel, printre numele vehiculate de suporteri se numără italianul Dario Bonetti, Gigi Mulțescu, precum și ”eternul” Mircea Rednic, omul care tocmai le-a administrat dinamoviștilor un eșec greu de uitat.

VIDEO Dinamo a remizat cu FC Voluntari în ultimul meci din Liga 1

Etichete: giani kirita , mircea rednic , antrenor dinamo , giani kirita dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă