Giani Kiriță rupe tăcerea despre covid-19. Cât de rău a fost, de fapt: „Zic în premieră. Nu mi-a plăcut să vorbesc despre asta”

2 săptămâni in urmă 18

Giani Kiriță a fost infectat cu Covid-19 și a trecut prin cea mai grea provocare din viața lui. Acesta nu și-a dorit să discute multă vreme despre problemele întâmpinate, însă s-a decis să spună adevărul acum. El a suferit enorm în momentele în care a fost internat în spital.

Giani Kiriță, totul despre perioada în care a fost infectat cu Covid-19

Giani Kiriță a mărturisit că s-a simțit foarte rău după ce a descoperit că a fost infectat cu virusul care a făcut ravagii în toată lumea. Acesta a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit la adevărate tragedii, mai ales pentru că s-a confruntat cu simptome grave.

„Crăciunul l-am făcut în familie, la mama, ca în fiecare an. Dorm, îmi face patul, îmi aduce mâncare. Dorm în camera mea, nu am lăsat-o să o schimbe.

Vreau să păstrăm tradiția, i-am zis că nu vreau să facem altceva, să păstrăm casa părintească în care am crescut. Sunt emoționat total când vorbesc de familie. Duritatea era în teren, așa am fost educat.

Nu exist fără glume, fără caterincă. Am avut un moment de semi-depresie după ce am făcut Covid și am stat în spital. Când ai masca pe față, te gândești la tot ce este tragic și se poate întâmpla în viața ta.

Simți că ești prea tânăr, viața e lungă și nu trebuie să ne oprească un virus. Nu i-am spus mamei că am fost rău, îi spuneam că nu puteam să vorbesc. 8 zile nu am scăpat de febră, am stat pe perfuzii.”, a zis Giani Kiriță la Vorbește lumea.

„Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac”

Giani Kiriță a preferat să fie discret, fără să ofere prea multe detalii despre suferința prin care a trecut până acum. Acesta a beneficiat de ajutorul medicilor și a fost îngrijit de asistente pentru a depăși episodul crunt.

„Nu îmi găseau tratamentul, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam 7 tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră.

Fac sport 5 zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir.

El m-a liniștit, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume.

Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră.”, a adăugat acesta.

Prin ce a trecut Giani Kiriță

Alături de Giani Kiriță a fost iubita lui, infectată în același timp cu Covid-19. Cu toate acestea, partenera sa nu a avut simptome grave, confruntându-se cu o formă ușoară a bolii.

„La copii m-am gândit, la soră, la tot ce înseamnă familie. Da, sunt într-o relație. Ea era cu mine, dar a fost mai bine, avea doar dureri de cap. Știi cum e, când ești rău, parcă nu mai vezi nicio ieșire.

Eu nu mă duc în zona asta, că te leagă că ai stat 2 săptămâni în spital. Eu am alte principii de viață.

De Revelion am fost la o bibliotecă renumită din București, am plecat ultimul, am citit 2 cărți. Am zis că trebuie să îmi trăiesc viața la maxim, să mă apuc de citit.”, a mai zis el.

Giani Kiriță a reușit să depășească această provocare din viața lui, câștigând lupta pe care a dus-o când s-a infectat cu Covid-19. Acesta a recunoscut că s-a schimbat de când a avut probleme de sănătate, începând să își trăiască viața la maxim pentru a nu pierde vreun moment important.

The post Giani Kiriță rupe tăcerea despre covid-19. Cât de rău a fost, de fapt: „Zic în premieră. Nu mi-a plăcut să vorbesc despre asta” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă