Giani Kiriță, indulgent după ce Cătălin Straton „a trădat” Dinamo și a semnat cu FCSB. „El a fost și la Rapid”

2 months ago 4

FCSB a făcut o mutare surpriză. L-a luat pe dinamovistul Cătălin Straton să-l înlocuiască pe Andrei Vlad, depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Mai mulți fani i-au criticat decizia, dar Giani Kiriță, fost căpitan al „câinilor”, a fost de partea lui.

Cătălin Straton a plecat de la Dinamo și a semnat cu FCSB. Portarul fusese anunțat de Cosmin Contra că trebuie să-și caute echipă, după ce trupa din „Ștefan cel Mare” i-a adus în această săptămână pe spaniolii Tomas Mejias și Rene Hinojo. Giani Kiriță nu este de acord că Straton „a trădat Dinamo”. Fostul jucător a spus că portarul avea o situație specială.

„Straton nu a părăsit echipa în conditii bune, din ce am înțeles, și a ales să meargă la o altă echipă. Nu e de condamnat, pentru că el a fost și la Rapid, acolo unde a crescut. Iar pentru Dinamo nu a jucat foarte mulți ani. Mi s-a părut un portar bun. Dacă e peste Andrei Vlad? Asta nu pot să spun. Cei de la FCSB știu mai bine”, a declarat Kiriță pentru GSP.

„Eu tot ce îmi doresc este să îmi rezolv cât mai repede problemele cu Dinamo. Numai la asta mă gândesc și sper să fie totul ok cât mai repede, din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, prefer să mă abțin de la vreun alt comentariu”, spunea Straton înainte să apară oferta de la FCSB.

Cătălin Straton, al 15 -lea fotbalist care joacă pentru rivalele din București

Cătălin Straton are numărul 15 pe lista celor care au jucat la Dinamo, FCSB și Rapid. Bogdan Stelea, Denis Șeran, Radu Niculescu, Sabin Ilie și Ion Vlădoiu sunt numele cele mai sonore.

Andrei Marin
Bordeanu Valeriu
Galamaz George
Curt Tiberiu
Fulga Ionel
Ilie Sabin
Iftodi Daniel
Matei Adrian
Niculescu Radu
Șerban Denis
Simion Florian
Stelea Bogdan
Tene Florin
Vlădoiu Ion

The post Giani Kiriță, indulgent după ce Cătălin Straton „a trădat” Dinamo și a semnat cu FCSB. „El a fost și la Rapid” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools