Giani Kiriță face dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” „Ca să știți că de asta sunt așa”

1 săptămână in urmă 30


A treia săptămână în cel mai intens experiment al momentului, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vine cu o serie de mărturisiri impresionante.


Astăzi, de la ora 21:30, vedetele vor sta din nou față-n față cu cele mai mari fobii ale lor, iar unele dintre ele vor avea pentru prima dată curajul să-și deschidă sufletul în fața colegilor de tabără.


În această seară, Giani Kiriță va avea un moment de sinceritate și va dezvălui câteva dintre lucrurile care i-au marcat existența. Copilăria fotbalistului nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia.
„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea.


Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate.


Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa...”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără. Dezvăluirile sportivului au făcut-o pe Mara Bănică să spună: „Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă