Giani Kiriță a petrecut cum numai el știe într-un club de fițe din Mamaia! Cine e bruneta pe care nu a scăpat-o din priviri | EXCLUSIV FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 26

Giani Kiriță duce o viață departe de grijile cotidiene și nu ratează nicio petrecere de la malul mării. Ieșit din lumea stresantă a fotbalului, dar cu ochii tot timpul pe situația de la Dinamo, echipa sa de suflet Giani are grijă și de bucuriile sufletului și se distrează ori de câte ori e cazul.

Fostul mare jucător din „Ștefan cel Mare” a fost surprins la o petrecere de mare fiță la Mamaia. Giani și-a luat și iubita și a dansat ore în șir alături de ea, fără să o scape o clipă din priviri.

Giani Kiriță, petrecere nebună alături de iubita sa la un club de fițe din Mamaia

Preocupat mai mult de show-urile de TV în ultima vreme, Kiriță nu s-a dat în lături absolut deloc, desfâșurându-se fix în centrul terasei de lux, chiar dacă risca să fie observat de toată lumea.

Giani Kiriță este tot mai popular și nu are de gând nicio secundă să-și arate vârsta – 44 de ani. Este plin de energie și voie bună, iar acest lucru se reflectă și asupra colegilor săi de platou.

Fostul fotbalist se pregătește de zor pentru emisiunea „Splash – Vedete la apă”, difuzată de Antena 1. Giani Kiriță rămâne același personaj dezinvolt, pus pe șotii, cu o voie bună molipsitoare.

Se menține într-o formă fizică care ar face invidios și un tânăr de 20 de ani. Are peste 44 de ani, dar nu vrea să arate acest lucru. Nici fizic, nici comportamental, după cum chiar el o recunoaște într-un interviu acordat emisiunii.

Încă sunt la pubertate, încerc să mă maturizez, dar nu reușesc nici în ziua de azi. Acest copil din mine încă mai trăiește și o duce foarte bine. Sunt același om, pus pe caterincă, încă îmi mai plac provocările –  a spus Giani Kiriță la Splash! Vedete la apă.

Giani Kiriță a debutat în fotbalul profesionist la Rocar București, înainte să împlinească 20 de ani. A făcut rapid pasul către Dinamo București, iar din acel moment a început drumul către statutul de legendă a clubului.

 

The post Giani Kiriță a petrecut cum numai el știe într-un club de fițe din Mamaia! Cine e bruneta pe care nu a scăpat-o din priviri | EXCLUSIV FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă