Ghinion teribil pentru Modibo Keita, la debutul la FC Buzău! A fost accidentat grav la o fază în care arbitrul nu a dat nici măcar ”galben”. Încă este în spital la Sibiu și va fi operat: ”O să-i pună o placă de titan și o să rămână cu un mic handicap” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 21

Ghinion teribil pentru Modibo Keita la meciul de debut la FC Buzău, contra celor de la CS Comunal Șelimbăr, încheiat cu victoria sibienilor cu 2-1.

Jucătorul de 22 de ani originar din Mali s-a accidentat grav în urma unei lovituri primite cu capul în față și are nevoie de intervenție chirurgicală după ce a suferit mai multe fracturi. ”O să-i pună o placă de titan și o să rămână cu un mic handicap”, spune medicul echipei buzoiene, Ovidiu Vasiloiu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Ghinion teribil pentru Modibo Keita, la debutul la FC Buzău! A fost accidentat grav la o fază în care arbitrul nu a dat nici măcar ”galben”. Încă este în spital la Sibiu și va fi operat: ”O să-i pună o placă de titan și o să rămână cu un mic handicap” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă